Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooj boli me stomak jer nisam srao od prosle godine..
po klixu? :)
Šta je sa ovim srbima, stalno provociraju, evo meni uletila raketa iz Lukavice na balkon u stanu na Grbavici. Zainat provociraju sto nije njihova Nova godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobri ljudi, sretna vam 2015.
♫ .☀.•* ★¨`*•♫.•´*.¸.•´♥ ♫ รгєtภค ภ๏שค ﻮ๏๔เภค ♫ .♥.•* ☀¨`*•♫.•´*.¸☀.•´♥ ┊ ┊┊ ┊☀┊ ┊ ┊┊ ☀ه ه┊ ☀ ┊ ┊ ♥ ☀ ┊┊ ☀ه ه┊ ☀
KAD KAŽETE BOSANCI I HERCEGOVCI KAO SVEUKUPNO STANOVNIŠTVO B-H,JE DISKRIMINACIJA PREMA OSTALIM ŽITELJIMA .kD SE ČESTITA KAŽE SE SVIM GRAĐANIMA B-H.
HVALA I MI VAMA ŽELIMO PUNO POTRESA,POPLAVA ,PROTESTA I PRETRESA
hvala također klixovci lijepo je što se neko sjetio bosanaca i hercegovaca ;-)
Hvala redakcijo klix-a na lijepim zeljama, i vama takodje sve najbolje, da ustrajete i potrajete. jer navikli smo na vas. :-) I svima koji slave Sretna Nova Godina i puno zdravlja, da svaki dan zapocnete sa osmjehom na licu, da vam svaki naredni dan bude bolji nego prethodni. sve naj naj :D
Sretna nova od mene svim ljudima Bosne i Hercegovine koji nisu glasali za SDA, SDS, SNSD, HDZ, SDP. Sve najbolje i da ako Bog da, RUŠIMO GOVNA.
Sretna nova redakciji Klix-ba i samo naprijed.
Jel vi to čestitate i SIPI? :)
XD nomen jesi zlocest
Hvala redakcijo, i vama sretna nova 2015 i da vam donese jos bolje poslovne rezultate kao i zdravlje i srecu zaposlenih. Vi ste najbolji.
2014-ta je meni licno bila vrlo uspjesna, vama zelim sretnu i uspjesnu 2015 !!!
Elhamdulillah, sve uz božiju pomoć i uz dobre ljude, nek ti bude sretna moj paša :)
smradicu moj licni uspjeh nema veze sa politickom situacijum u BiH, a da ce biti "ukinjena" to je neminovno. Baja radi na propasti cetniteta i ako bog da uskoro ce ga unistiti skupa sa cvijanovicem.
da nema klixa ne bih znao da postoje i hercegovci kao narod ccccc bosanci i hercegovci
Sve sto je dobro,sto se srecom zove nek vas prati od godine nove.Sve sto je lose i nemir stvara nek odnese godina stara Sretna Nova 2015 godina!
- Savjet Ministara BiH želi sretnu Novu Godinu svim zaposlenim u adminisrtraciji, Elektrodistribuciji i Telekomu a ostalim radnicima neka je Bog na pomoći!
i Željkinom sinu u Elektroprijenosu
Sretna Nova Godina svima, sa zeljom da nam slijedeca i sve naredne, budu bolje nego ove do sad. 😉 😀
Da, vise puta smo pomislili da ne moze gore, pa smo se uvjerili u suprotno.. Iskreno se nadam da tako nece biti i ovaj put. Malo optimizma ne skodi..
Sretna nova godina takoder vama u redakciji klixa. Takoder evo zelim cestitati svim Bosancima, ustasama, cetnicima, homofobima i nacistima u klix komentarima jednu lijepu novu godinu i puno srece i uspjeha :D