BiH
179

Bosanci i Hercegovci, sretna vam Nova godina!

Klix.ba
Godina koju smo ostavili iza sebe bila je preteška, jedna od najtežih nakon rata, našu zemlju zahvatile su brojne nedaće, od poplava, protesta obespravljenih, ekonomske krize... Nadamo se da sve to ostavljamo iza sebe i da nas čeka mnogo bolja 2015.

Uprkos brojnim nedaćama 2014. godina je donijela i mnogo radosnih trenutaka svima u BiH. Sjetit ćete se nogometne reprezentacije i radosti koju su nam priuštili odlaskom na Svjetsko nogometno prvenstvo, bar u tim danima većina nas je zaboravila na svakodnevne probleme.

Svaku novu godinu, pa tako i 2015. dočekujemo s novim optimizmom i željom za boljim i ljepšim životom. U zemlji kakva je BiH prije svega treba poželjeti otvaranje novih radnih mjesta, stabilniju ekonomsku situaciju i da što manje građana poželi napustiti svoju domovinu.

Novim vlastima u BiH želimo više mudrosti i osjećaja za probleme "običnih" građana, a manje brige za vlastite pozicije i interese.

Dragi čitatelji portala Klix.ba, hvala vam što ste i u protekloj godini bili uz nas i svojim posjetama pokazali da cijenite naš rad. Nadamo se da ćete ostati sa nama i u 2015. godini, da ćemo imati više prilike da vam saopćavamo pozitivne informacije i pozitivne priče.

Svima vama želimo puno lične sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha u 2015. godini. Sretna vam Nova godina!