Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje se bolje ne živi nego u BiH svi nemaju , a svi imaju krov nad glavom , auto, skupi se za mora,praznici, okreće se za prvi KOGA BA LAŽETE
Tačno tako, zato što nemamo samo se toliko i može. Joj, zamisli đe bi nam kraj bio da imamo, a? ;)
kad srce kaže more, novčanik kaže ne more xD
Ja i moja obitelj porezadovljni smo smještajem u Hrvatskoj. Svake godine ljetujemo na otoku Krku, sredinom sedmog mjeseca ljetujemo i plaćamo apartman 60 Eu po danu za 5 osoba. Sve je veća ponuda smješataj i apartmana u Hrvatskoj, gledam neke nove apartmane na Apartmani Hrvatska http://www.apartmani--hrvatska.com , možda ove godine odemo u Crikvenicu, vidim da ima jako velika ponuda, čak koliko vidim možda uspijemo uloviti i još jeftiniji apartman ove godine. Ono najbolje od svega je što mi uvijek oko nove godine rezerviramo smještaj u Hrvatskoj, tada je najveća ponuda, jedne godine smo rezervirali u 6 mjesecu i nismo imali baš veliki izbor jer je puno toga već tada bilo popunjeno. Hrvatski jadran i plaže u Hrvatskoj definitivno su raj za mene i mog muža, ne planiramo ni za koje jeftinije novce odustat od ljetovanja u Hrvatskoj.
Bio u Albaniji par puta.Ima extra mjesta i extra ljudi, ali ima i zapostavljenih mjesta.Zavisi gdje odes.Inace, mislim da sva ta fascinacija Albanijom ne potice od neke objektivne procjene nego od nerealnog ocekivanja o albancima, jer smo mi Titova djeca Albance posmatrali sa neke meni jos uvijek nejasne "visine", (smatrali smo da smo fakat Atlantida za sve ostale, kad ono... ).Svi oni s iole malo mozga,znaju da pojam "Albanac" ne podrazumijeva samo nepismene seljane albanske etnije (kakvi uglavnom dolaze kod nas) nego citavu jednu naciju, koja ima i Nobelovaca, naucnika,umjetnika i glumaca (koji jasno uglavnom ne zive na podrucju bivse juge nego na zapadu, pa ih zato ovdje rjedje i vidjamo). Svi koji imaju dvije ciste skontali su davno o kakvoj se propagandi radilo.Cinjenica da na podrucju bivse ju. (i uglavnom tu) jos uvijek ima dosta albanofoba ( i dr. fobija) govori zapravo zasto je ovaj region tu gdje jest.
mi smo fenomen, pola drzave ne radi, 90% ljudi ode bar nekoliko dana godisnje na more, 90% stanovnika za prvi maj okrene janje. mi smo fenomen, neobjasnjiv.
Sve moze samo ne rvatska imaju i danas krevete iz 1969.
Ko zeli da uziva u pravom suncu, turizmu, ljubaznom osoblju....Grcka.
Ima nas i Dubai . Ja cu ove godine u Dubai! Moram se malo pohvaliti!
Za odmor je planina, livada, roštilj, rijeka, potok. More je za umor i bacanje para.
Ramiz Zmaj: "Morel' se ležat ljudino" U Bosni je odmor 365 dana u godini. Kakav godišnji ? Šta je to?
A sve se nema para.
Pozdrav iz suncane Sarande! (Albanija)
Napisah ja al obrisase ovi dusmani sa klixa. - Ljetuju oni koji rade u EP, BHtelecomu, raznim ministartsvima i drzavnoj upravi... Ostala sirotinja ako skupi za vikend na moru... i to je top!
"hotel Komodor Perna u Orebiću, gdje za 49 KM nudimo noćenje na bazi polupansiona" kakva laz, nek mi neko pokaze ovakvu ponudu ja ga castim sa 10 nocenja
imas cak i jeftinije...Makarska, 30 eura, polupansion, hotel Bonaca..
lapsus, nije jeftinije...al tu je to negdje ;)
Smije li se u Neum ?
Iz dzezve u Neum o o ooooo :)