Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pazi mina, jarane, i neekspodirane municije... tuga...
U teskim situacijama, covijek se snalazi,kako zna i moze!
hej gdje je to zeljezo 2 eura hahah e novinara u pm hahah da nije mozda mesing :P hahah
E ovaj je oglodjo citav trebevic,prije par dana donio na otpad minu neksplodiranu umalo izginuli nisu svi.
Telemach srbovlaska firma Izvorno značenje telemacva sabac Slovenci manjinski udjel Većinski srbovlasi
nek ide na nekadašnje četnničke položaje...ta opančarsko-guslarska prdoslavna barbarija ( ali im to nije pomoglo da naprave Veliku Smdiju ) imala je na hiljade tona municije i granata, tako da će Daut naći tone čahura na tom mjestu !
j.e.b.o ti Alijin sin Bakir m.a.t.e.r..da nije potpisao u Dejtonu sad bi ti hroktao o tome kako Alija želi rat, a ne mir..j.e.b.e.ni sm.rdljivi b.al.i.j.a.n.d.e.ru ! nigdje ne vidjeh ovoliko vlaha da napadaju karadžića ili đenerala Sra.tka Mladića iako su ti ku.r.v.i.ni sinovi najveći ratni zločinci od Drugog svjetskog rata ..koliko vidjeh b.a.l.ij.a..nd.e.r.a da napada ALiju ! koja smo mi stoka od naroda, čudo uopće postojimo !
daute, bezi iz republike, to je nase, ko ti je rekao da to smes da diras?
Sad ce mu doci i to uzeti Hvala sarajevo ovaj klix.ba ¨!!!!!!!
hvala Aliji i amerikancima za Dejton, sada se mozemo pohvaliti da smo cmar Europe ...
Zovi mene kad ti krene zivot srece niz brdo hajde ljubi, daj ne gubi svoje dane u ludo Ne stidih se, jer vidi se da bi mene ponovo ti ljubila, pa pitala bili s tobom stanovo I jos u staroj kuci zivim isti broj na kapiji u dusi mi ista ljubav samo ja sam stariji Ne stidih se, jer vidi se da bi mene ponovo ti ljubila, pa pitala bili s tobom stanovo
Teške su ove čahure, može on brzo skupiti 100-ak eura.