Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba čovjeku platiti ručak, da jede i pije koliko može.
JARANE JE MOREM POJEST I POPIT ZA 100 MARAKA
@TRAMALERO1 Halal bilo i 200.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidite li vi kako oni nas tretiraju, kao stoku i teroriste!! " bojana kamenovana ispred PORODICNE kuce, nije povrijedjena, napadac uhvacen..." lik bacio dva kamena iz revolta i u hag ga hoce poslati a to sto nju treba na robiju 30godina jer je pronevjerila 100k maraka, yebbo to!!
Fuj lopovi, smraduša, ma svi su isti to i treba kamenovat a ne glasati za govna
Jadranko Prlić: HDZ i HVO su klerofašisti! Kaznite ih! https://www.youtube.com/watch?v=qqiRIblwzxk
A i ovi novinari naprave vjest niodceg!
Majstori zanata...he,he,he..
U Livnu uveli kamenovanje?
Po šerijatu
Kamenovana? :))) Pa nije ni čudo da si kamenovana; ali ne na nacionalnoj osnovi kako si izjavila, nego zbog tvoje gramzivosti! Hajde se sada oglasi Borja , pa kaži kako te kamenovao tvoj KRIŠTO prezimenjak :))) Vidiš' da nije na nacionalnoj osnovi i nije politički montirano! Izletjela si presretna pred rudu, navodno ugržena i veoma "važna" osoba! http://www.avaz.ba/clanak/284220/borjanu-kristo-kamenovao-franjo-kristo
@dule1pacov za jedno milion godina
Sve su to pljačkaši države BiH a pozivaju se na narod koji navodno predstavljaju, a jedna od njih je i borjana krišto, jer njima BiH služi samo za bogaćenje.
Čovjek je samo demojratski upozoravao na legitimitet Borjane Krišto da na ovakav sraman način krade ne samo Hrvate u PArlamentu BiH, a ona SE ODMAH NAŠLA UGROŽENOM ! Očito se previše druži sa Čovićem a on sa Dodikom !! Sver to nakon izbora rastjerati ! I mirna Bosna !! A bogami i herecgpvina !!
Bravo Livnjaci !!!
Sta radi Borjana ponedjeljkom u Livnu u 16,30 sati kada joj je radno mjesto Sarajevo, a radno vrijeme do 17,00 sati?
zagondžija 100%
I ja sve vise razmisljam u ovom pravcu.
Ovde se ne kaže da li je momak što je bacao kamenje Musliman ili Hrvat? To je jako bitna informacija !!!
@Ibrahim Zlatanović hahahahaha to nisam uzeo u obzir. Možda je
kada su u sarajevu demonstranti zapali predsjednistvo BiH prije par godina o tome hr i srpski medii nisu skoro nista pisali a broj komntara na portalima tih provinijencija je bio 0. Nula.Dodik je odmah rekao da su to njihove demonsteacije i da mi nista s tim nemamo.jebe se njih ta sarajevo kada im to nije glavni grad.Sada zbog jednog kamencica koji ni prozor nije razbio 300 komenatra.Neka, meni je drago neka se vidi ko cijelu BiH osjeca svojom domovinom.
ja sam rwko dok se turci ne ociste skroz iz nase bosne nama hrvTima i srbima mira nece biti!!!
malo mi je (t)ko mrzak kao ova kvazigospođa!!!