Svečani doček na aerodromu
0
Boris Tadić u zvaničnoj posjeti BiH
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da ce bosnjjansko poglavarstvo dobro iskoristit posjet srpskog predsjednika Tadica. Krajnje je vrijeme ucinit gestu dobre volje i prihvatit ruku pomirenja jer tko zna hocemo li uskoro imat takvu priliku.
tamburica hoce ostetu od Srba i Holandjana,pa malo bosnijanskih piramida, pa malo nafte i na kraju da na konjima dojasu Turci i ovladaju ovdje. A tambura i jarani da sjede i nis ne rade nego cejfe i mudruju
Genocid je ucinjen ne samo u Srebrenici, nego i u Bs. Krajini, i na Ilidzi, i na Palama, i u Istocnoj Bosni i Istocnoj Hercegovini i Bijeljini i tako dalje.
ovaj problem se može riješit na sljedeći način: -priznajte da ste počeli rat -nađite i osudite sve zločince -platitie odštetu Bosni i Hrvatskoj -priznajte da je u Srebrenici učinjen Genocid -ukinute RS onda možemo pričat, ovako Vam niko ne vjeruje, samo PRAZNA PRIČA.
nemoj da izvrces i da lazes .. htio si me kupiti sa dvije tri odobravajuce rijeci, a doslo je drugacije ... ispade ti podrzavas zlikovce, sto sam odmah i misli i nama nameces ulugu zlocinca .. kompleksi i pitanje krivice su teska stvar, necu biti da cemo to vam tako lako prepustimo
Odma izdat nalog za hapsenje!
Stvarno vidim da sam u pravu sto sam te nazvao genije u mome prvom postu pa malo procitaj u nazad sto si napisao:Da je on naredio onda bih mislio da je on kriv za zlocin,pa genije pises kao da si sjedio sa njime uz rame i znas sta je on naređivao a sta nije zato napacena duso nemoj vise pisati takve budalestine jer sam ti ja Mladica samo naveo kao kontru na tvoje pisanje o ZLOCINCU Delicu a ti genij znas kakve je on komande izdavao svaka cast .
Okupatori nikad nisu bili dobro dosli u Bosni, a pogotovo ne tu.r.sk.a k.opil.ad.... i Tadicu kad se budes vracao tamo u u tvoju svrbiju povedi i ove \"plavooke srbe\" sa sobom ali ne zaboravi da su i njima pretci bili neki drugi samo ne svrbi (bosanske age i begovi-otuda im plave oci)... pa eto, pa se tamo handrite i mjesajte kolko zelite...
SAd si pokazao svoje pravo lice: vuk krvozedni i lisica lukava, a ne neki mirotvorac kao sto se predstavljas. Optuzeni MLadic je znao za zlocin u Srebrenici posto je sam usao u grad i on je znao za opkoljeno SArajevo, posto je to cijeli svijet znao i davao je sam naredbe: Gadjaj VelUsice i tako dalje
No sikiriki Kralju za njih, oni ce izmisliti svoju historiju/povijest kao sto su umislili da su oni tamo neki drevni narod zvani \"srbi\" ...
Svaka cast sto si zadnje napisao znaci ako sam te dobro razumio ni Ratko Mladic nije kriv za zlocine za sto ga terete svaka cast a ja mislio vec da je general Mladic stvarno zlocinac ali upravo me ti ujeri u suprotno hvala ti do neba.
Stvarno si me razocarao u zadnjem postu sto si napisao prvo pricas kako su Srbi mali narod pa genije pogledajte sebe i svoju naciju svakh 20-godina mijenjate ime i onda ti nesto pricas o malome narodu a sto se tice da bi mi trebali nekome oprastati to si u pravu zato je vrijeme da pocnete Bosnjaci javno da se izvinjajete i trazite oprost zato sto ste bili zavedeni Alinom ideologijom o islamskoj drzavi u sred Evrope,zato sto prije pocnite slati poruke izvinjenja bice bolje.
Da je ON naredio, onda bih mislio da je on kriv za zlocin. Ali nije to bas tako lako odretiti ko je to uradio. Samim tim sto je upravljao Armijom ne znaci da je on to sve znao, a ako ne znas nesto, nisi kriv za to.
Ma neka nama Tadica ba, pa ne mozemo cijelog zivota frktati na druge, Zivio Tadić i dobrodosao!
Došao i meni komšija Faiz u posjetu pa se nikome ne hvalim.
Okupatori nikad nisu bili dobro dosli u Bosni, a pogotovo ne tu.r.sk.a k.opil.ad.... i Tadicu kad se budes vracao tamo u u tvoju svrbiju povedi i ove \"plavooke srbe\" sa sobom ali ne zaboravi da su i njima pretci bili neki drugi samo ne svrbi (bosanske age i begovi-otuda im plave oci)... pa eto, pa se tamo handrite i mjesajte kolko zelite...
Da da, prvo si pricao za naseg komandanta da je zlocinac, a na kraju si vise manje nesvjesno to opvrgao, a sad bi da prodas neke blokade u glavama. A sto ne kritikujes te Beogrfadjane, sto su TAdica kritikovali jer se ljubio i grlio sa Turskim premijerom? NEmojte ovdje postenje i pravdu da prodajete. vi ste mali narod, ciji je glavni srednjovjekovni grad Ras bio velik ko Svrakino Selo, i napravili ste svoju drzavu na turskim ledjima. Samo vas je Turska mogla stititi od Katolika, kao sto znamo iz kasnije povijesti. Stvar je kristalno jasna, da bi nekome oprostio, on treba da prizna, da se kaje i da se izvini. KAko Tadic to nije ucinio ne moze mu se pomoci. Sve drugo je spremanje za jos jednu tragediju ovoga naroda.