Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borenoviću;..možete li reči šta to vi prihvatate , (za razliku od ba-je ), a tiče se Evropskih normi i zakona , demokratskih Eu postulata , izbornih pravila koji vladaju u Eu ,obaveza stanovnika BiH prema Eu , poštovanja sudskih presuda ,odnosa stanovništva BiH prema univerzalnim vrijednostima po kojima več žive na Zapadu naši građani koji su napustili BiH ..itd.., ?
nema opzicije u RS folirantu. sve isto u projektu.
svi ste vi srbi isti.
Priznajte činjenice dokazane na Međunarom sudu u Hagu i budite zaista opozicija Dodiku. Ovako nikad nećete dobiti vlast.
Isti bi i ti bio da si u vlasti, tako da ne serite.
Tako je. Sve je to isto.
Tako je! Ne kasne nikad u raspodjeli u svoje dzepove. Ko J narod! I drzavu! Nek su se oni namirili.