Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je konjina koja zivi u proslosti i koja ne moze da svati da su njegove fore proslost. Srbi znaju da niko iz federacije nema namjeru ugrozavati rs i da dodikova retorika i trovanje vise nikog ne zabavlja.
sto ga onda izabrase za predsjednika prije mjesec dana na izborima ako znaju ?
dodik je međed
Ne vrijedaj medede!
Napokon, Ljudi, priznajte da je mile lopuža definitivno izgubio svaki osječaj za ljudskost ( kulturu ponašanja nikada nije imao). Sve što nije za njega - protiv je. Ovim postupkom je sebi natovario na vrat 75% poštenih građana RS-a. Pa Lopino zdravo da ih nosiš!
seljačina, s dna kace.
Poceli su srbi konacno do kontaju ko je Mile Dodik. Svaka cast. e jos kad bi hrvati...
Milorad Dodik je doktor.1994. godine odbranio je doktorsku diserciju na šleperu. Inače je završio studij za Ratnoprofiterstvo, smjer Švercanje visokoakciznih roba
Ovaj Borenovic iz PDP-a nije los uopste.
Dodo je izumrla vrsta ptica trkacica
Jednom rječju, pokazao je kakav je SMRDULJAK.
Hebo njega, imal' ko kakvu dojavu za vikend?
Na ovom klixu nije vijest ako nema Dodika, ovaj rekao o Dodiku ovo, ovaj rekao ono, Dodik rekao ono, rekao ovo, a glupani se pale i pisu i pisu, a sve jedan od njih je isti, sve jedan, samo da je kozna fotelja moze sve, i nacionalnost druga, i savezi svakakvi, a vama je samo Dodik vazan...mazanje ociju sitnoj raji!!
Milorade, ovaj covjek je zapravo htjeo reci da imas malu kindaru u gacama.
Dodik=Govno iskompleksirano pokvareno,bice mi drago gledati propast
Autokratama i sam gubitak popularnosti vrlo teško pada, a gubitak i ograničenje vlasti doživljavaju kao kataklizmu... "Dodikovo vladanje" je tipično neodgovorno autoritarno samovladanje, čak se sve kretalo u pravcu trajnije diktature. Što je najgore "Dodikov apsolutizam" su počeli oponašati mnogi u BiH... Krajnje im je vrijeme da se otrijezne, da poslušaju glas naroda... odgovorno vršenje javnih dužnosti isključuje apsolutizam.
bravo orion101 slazem se sa tvojim komentarom.
Ma šta će svinja debela, ne zna šta će od sebe pa pokušava prepast nekoga nekim izmišljenim napadima :)
Dodik=Bakir Izetbegović=dragan Ćović- pametni bogati ljudi koji koriste ljudsku glupost na profitabilan način. nisu naročito školovani, ne rade ništa, dobijaju ogromnu sumu novca. imaju odličan tim savjetnika, psihologa, analitičara koji prate ponašanje narodnih masa i daju turbofolk politiku narodu, dok kupe novac sa strane. klasični srednji vijek-neobrazovanoj, zatupljenoj masi prodaju maglu i uvjeravaju je da se oni nešto najbolje što može biti
Vrlo lijepo receno, bravo za komentar. Zaista je nevjerovatno koliko se njihova glupost i dalje dobro prodaje, a jasno je ko dan da bi svaki napredak ove zemlje, znacio da bi se oni prije ili poslije pridruzili Sanaderu iz susjedne nam Hrvatske i jedini interes koji brane je vlastiti interes.
A JUSUF JE POKAZO OVO: http://spijun.net/jusuf-nurkic-zakucava/