Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opcina Tuzla NIJE VLASNIK NIJEDNE ZEMLJISNE PARCELE I PRETECIH OBJEKATA. Ovo je organizovani kriminal od SDP konjina koji kao RTS 1991 nastavlja da rusi tudje. Srbadija vlada Tuzlom oi radi sta hoce.
za "znjoznjo" Pozdravi mi Jasmina Imamovica i podign i svoju platu sto tipkas iz zgrade opcine Tuzla c.e.t.n.i.k.u. prema clanu 37. Svi prateci objekti i zemljista na kojem su izgradjeni stambeni objekti i njezini prateci elementi su ujedno i vlasnistvo date zgrade. To sto ti dezinformises ljude .... i vrsis c.e.t.n.i.s.t.v.o .... bolje idi sebi jebi srpski svoju mamu u s.u.p.a.k. 3 puta. Na tvoj zahtjev Vedran Lakic ce ti omoguciti. Boljeb ti je da uzmes malo pravne knjige ....
@ SPO "C&... Ti ocigledno nemas pojma gdje je Lamela A ili da ti malo bolje pojasnim Stupine B1 i zato bolje cuti jer ta ista betonara koja je davni dana trebala biti uklonjena stoji bas ispod prozora Lamele A i kad zavrse radno vrijeme kad ispustaju onaj cement disat se nemoze otrovase nas a boli briga Imamovica njemu nit smrdi nit prlja i zato nebrani ih Nemam ja nista protiv neka se gradi ali ta sranja i te masine neka nosi sebi pod prozore ili neka ih smijesti izvan grada nek ih postavi u Maoci odvratni stvor zvaljo zvaljavi
Jasmine Imamovicu, ye.bem li ti i sjeme i pleme stoko prokleta, tebi i tvojim jaranima kriminalcima i profiterima. Pichka li vam ma.terina odvratna.
za "@" To je tako svugdje usvijetu kao u New York-u i Smrdiji.
NABIJEM TI GA ZTARIJ U SMRDLJIVI CMAR MORA DA TIPKAS IZ AFGANISTANA IZFRUSTRIRANI BIJEDNICE...CISTI AMERICKE CMARCINE ZA SAKU DOLARA,BIJEDNO JEDNA TUZLANSKA!!!!
@Tuzlak SDA-as mislis da mozes tako proci u Tuzli ? Sa tim lazima a ? Opcina je uvijek bila vlasnik te parcele, Hotel je imao pravo samo na koristenje dijela, a nikad nije bio vlasnik. Pa*p*ak!
gomila idiota se nesto bune kao a hotel najprljavi na svijetu! Jos ionako zemljiste nije njihovo.... fakat ne kontam...
sta se imaju buniti,pa i hotel se nekada pravio,sigurno je i njegovo gradjenje bilo ispred necije kuce pa je bilo i buke i prasine..na kraju krajeva blize je gradiliste MELLAIN-a okolnim zgradama pa se gradi i niko se ne zali..kako oni misle da se bilo sta napravi-vjerovatno da se donese gotov objekat i samo postavi na zemljiste??onaj dio je bio ruglo,dzungla u sred grada,a sa zavrsenom izgradnjom ce da bude najljepsi dio..ovdje samo neko hoce da profitira
BLENTAVI TUZLACI VAZDA PRAVDU TRAZE!!!!!!!!!
Hotel koji je pred propast hoće parking na kojem nikad nisam vidio više od dva-tri automobila. Pozatvarajte ove budaIe.
Sta se.re.te majke ti . Koliko godina stoji betonara ispred zgrade Lameta A zbog koje se nemoze prozor otvorit, radis po cijelu sedmicu i kad trebas nekad odmorit il duze spavat nemozes od njih i njihovi kamiona i aviona i pm-terina Sta treba i sa svih strana redat neke masine i mesalice jesteli vi normalni ikako. Netreba samo gledat hotel ebat ga ima naroda koji isto zive par metara od hotela Nek nedaju da je pametan sav onaj dio izaci kad i oni izlaze a ne svi samo se zale na prasinu prozore da peres 5 x na dan opet su prljavi Nedajte a onaj Imamovic samo sto nije poceo u pak.su svoje m.a.m.e stavljat masine i zgrade i fontane i sta sve ne Lijepo je gradit al treba i na druge stvari gledat ne samo gdje oni imaju koristi MRS STOKO PROFITERSKA
KO J.E.B.E. HOTEL TUZLA!!! IONAKO JE PRAZAN. SAMO PONEKADA ZLAJA LAGUMDJIJA I NIKSIC DODJU U NJEGA NA STRANACKI BRIFING
Šta hoće ovi bijednici, nisu dobili plate godinu dana i još se bore za to neprofitabilno ruglo koje samo bilježi dugovanja godinama. Jbt, kome god se ćefne ovu drzavu blokira kako hoće, pa šta ta policija radi?! Eh da li su na zapadu ovako nešto uradili, kako bi ih policija ispendrečila pa bi odma sve bilo ok!