Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv krsta i križa naravno nemam ama baš ništa. Poštujem. Ali....................Srbi ne poštuju čak ni taj krst. I on im služi isključivo za provokaciju.
KAD NEVJERNICI PODIŽU NEKE OGROMNE VJERSKE SIMBOLE TO JE NJIHOVA SRAMOTA, A ŠTO SE TIČE NORMALNIH LJUDI KOJI NISU OPTEREĆENI KRSTOVIMA, KRIŽEVIMA, MJESECIMA I ZVIJEZDAMA NEĆE SMETATI NI KRST OD 400 METARA. ŠTA ME TO INTERESUJE, NI IZ DŽEPA MI NI U DŽEP. SAMO BOLJE DA SU KAKVU ŽIČARU NAPRAVILI PA DA ZBLIŽAVAJU LJUDE A NE DA IH UDALJAVAJU NEKOM SELJAČKOM RETORIKOM. SVAKO NORMALAN ĆE SE SAMO NASMIJATI NA OVU VJEČNU GLUPOST MILETA I NJEGOVE VLADE KOJI SVE VIŠE LIČE NA STRIP HAHAHA
Da se hoće ova vlast u RS promjenuti, da naprave veći, bolji i ljepši:-D
A krst od 120 metara koji su vlasti tzv Herceg Bosne postavile na brdu Hum iznad Mostara?! Zasto nema reakcija na to?! Bošnjaci Mostara u svom gradu žive kao građani trećeg reda!
Bit će reakcija jedino da te skupe sa kamenjara kad skočiš sa križa na vugla.
od kad i hrvati pocese citirat nakaradu-budalu i kvazi vladiku njegosa hahhaha cuj niko krupno nelaze ko turcin a srbi pa oni su shampioni oni od poraza dje im izgine sva vojska proglase pobjedom,proglase se pobjednicima nad austro- ugarima a pobjegnu na krf 500 km od svoje drzave,i proglase pobjedu.
Osudjuj te vi kolko hocete on je tu,imal iko kamion za dijelove da ide zajedno sa provokacijom nizbrdo.