Premijer saslušao zahtjeve
0
Boračka udruženja na sastanku s Mujezinovićem
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presjedniče istraj na Zakonu koji če se primjenjivati od 2010g.Neka kriterij polazni bude Lični čin Dužina penziskog staža Dužnos na kojoj je penzionisan i tada če se ispraviti ona DISKRIMINACIJA iz2004g.A za sazuti ovi sa fakulteta su mogli stati uodbranu kada je to trebalo čas pojedincima nego su tada uz dobre novce proizvodili današnje kadrove koji danas ne prepoznaju ove patriote za našu nam jedinu BIH:Imi imamo itekakav penzijski staž.
MALE IM OVE PENZIJE, PA HOCE JOS VECE. BRUKA SA 20 GODINA PENZIONOG STAZA VECA IM PENZIJA OD PROFESORA NA FAKULTETU SA PUNIM STAZOM I DO TRI PUTA. HOCE DA OBJEDINE UREDBE I DA SVI BUDU PENZIONISANI PO NAJPOVOLJNIJOJ. BRUKA. I IMAJU OBRAZA DA SE BUNE.