Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava jesu stečena ali ko će zaraditi tolike novce. I na kraju visina stečenih prava nikad nemože biti fiksna nego zavisi od punjenja buđeta a sadašnji punioci to nemogu napuniti jer je bure bez dna. Neko mora zaraditi za penzijsko i zdravstveno osiguranje povlaštenih kategorija koje su sa dvadeset do trideset godina staža otišle u penziju i sada se bave sivom ekonomijom.
Treba gamad skinuti sa Vlasti i raspisati nove izbore i vidjeti sta ce se desavati. Ili nametnuti kao premijera covjeka iz okruzenja, recimo Stipu Mesica, ili nekog slovenca dovesti da zavede red, i stane u kraj ovoj bagri. Znaci rjesavati sve dekretom !!
mislim na ovu muslimansku, srpska je proslost jer smo sa njima rijesili granice
jel to mislis na cetiri C, slazem se stvarno je krvava i zlocinacka srpka zastava!!!!!
yebali vas vasi mungosi i ove zlocinacke zastave !!!
Ja fine zastave!
Ja, haj da ih srusimo. I sta onda. Koga cemo dovesti? Tebe za premijera. Ili koga drugog? Mislis da ce doci neko iz Amerike i donijeti 100 milijardi da nam dijeli onako bezze. jes, aha.
HAJMO RUSITI ENTITESKE VLADE, TO SU JEDINICE KOJE KOCE NAPREDAK BOSNE I HERCEGOVINE, BORCI NE SMIJU PASTI NA UCJENE I MANIPULACIJU