Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mi uzimas nik? BH FOREVER a ne 4EVER majmune! Nije ti ovo SMS glupsone!
Samo vi Rusi zafrcite i ofrcite pipe. Ima Pipo lijek i za to. Mozemo se mi grijati i bez vaseg smrdljivog gasa. Jace grije nasa ljubav prema zemlji Bosni! BIH FOREVER
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Prica to pripadnik \"naroda\" koji je bio sluga svakom okupatoru na ovim prostorima! cega se pametan covjek stidi, baliya se ponosi !
Pa ovakav stav se dao i naslutiti. OHR je postao smetnja nekim separatnim snagama u BIH. Treba da se OHR ukine a da se stimulišu lideri da se sami dogovaraju. Nešto slično kao i od 92 do 95.Toliko ste stimulisali domaće političare da se dogovore da se sukob nikad nebi po njima završio ( a ni po vama).Zato je i nastao Dejton. kakav takav ali u bijanje je prestalo.I u tom periodu znalo se ko koga podržava i kao štiti ali sve zbog ekonomskih i geostrateških razloga.Stranih boraca i plačenika je bilo na svim stranama ali i plačenici su odabirali neku svoju stranu.Slično kao i danas.Svak ima svog pijuna i pokojeg laufera.Neko dobi rafineriju a neko luku.
Jasno nam je da vi imate isto mišljenje o svim stvarima kao i RS, zahvaljujući vama ta tvorevina i postoji ali ne zadugo, to je tumor ljudskog roda, nestaće kako je i nastala (upitajte se šta to znači)
dobro je pa tebe niko nista ne pita
I Daitonski sporazum pripada prosljosti i treba se baciti u smece !!! Nasa konstitucia ce biti ona koja je proglasena u 1992 godine i kome to nepase neka se izseli iz Bosne i Hercegovine !!!
E vidis Pipo u tome je i sustina problema u BiH.... TI us svojoj prvoj recenici kazes: \"...nemam vremena citat text al mogu reci ovom ruskom genocidasu srbskoj krvolocnoj bratiji da nece on odlucit ko ce sta radit u Nasoj suverenoj drzavi BiH-i...\" U cijoj nasoj Pipo? Muslimanskoj? Ja sam mislio da BiH pripada i Srbima i Hrvatima isto kao i Muslimanima, a Pipo? Upravo zbog rezonovanja kao sto je tvoj Pipo BiH nema sansu da prezivi. I nazalast nas koji smo zeljeli multietnicku BiH, ona i nece prezivjeti...zahvaljujuci domacim \"briznicima\" (pobjeguljama) iz USA, Svedska, Norvaeske i Danske.
ovaj l.evat bi najradije htio da BiH nema,,, e moja konjino ne moze tako.... BiH je prezivjela i teze situacije , pa ce i ove ABD. NEK CRKNU DUŠMANI.... ŽIVJELI MUSLIMANI... OLEEEEEEEEEEEEEEE. BOSNA I HERCEGOVINA FOREVER..
nemam vremena citat text al mogu reci ovom ruskom genocidasu srbskoj krvolocnoj bratiji da nece on odlucit ko ce sta radit u Nasoj suverenoj drzavi BiH-i nasa drzava!dosta je ruskih krvolocnih zvjeri klalo i silovalo zajedno s srbskim zvjerima nacistima po BiH-i,mi vas krvava rusijo imamo zasta tuzit ko i vase intelektualce limonova koji je granatiro Sarajevo zajedno s rantim zlocincem karadzicem! BONSKA ovlastenja ce bit UPOTREBLJENA kad bude trebalo i o tome odlucuje drzava BiH-a i Visiki Predstavnik G-in Inzko i TACKA! BiH4EVER!
@yyy A jedna druga arapska poslovica kaze, \"kada ti se digne ona stvar, nadji neku djevojcicu od 9 godina i istresi se.\" Mislim da ju je Muhamed plasirao u jupotrebu.
Vidim ti se vec poceo koprcati!
E pa KAURIN-e, vidiš mi se nismo umorili, niti će mo se umoriti! Vama je bolje da nečačkate mečku, jer ako tako nastavite, mogla bi biti OLUJA-2, a onda ?????????????????????????? Jedna arapska poslovica kaže; \"mačka kad se nađe u bezizlaznoj situaciji, može i lavu iskopati oba oka\"!
\"Haris Silajdzic zeli Pusto Tursko gdje bi on bio vezir\"!!!