Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredoje genocidni da Bog da ti Bono piso na sestru al onak ko po genocidnoj tvorevini! Bono CAR si za sve primitivce krvavih ruku!A sta tihic na ovo kaze?A? BiH4EVER!
Odkud Gos, Noviču pravo da uzma pasoš Gos. Bono jer on mu ga nije dao. Bože moj kakvi budala ima u našoj Bosni i š ta si dozvoljavaju ovi srpski ministri
eto kad narod zeli visenacionalnu drzavu, onda svak ima prava rec i svoje i traziti da se to uvazi....Srbima Bono netreba, Bosnajcima treba,,pa ni po tome da se dogovori.... nego da mi Bonu pozovemo u Banja Luku, mozda ce to omeksati Srbe
Medjunarodna zajednica (EU) je: - Onemogucila i zabranila naoruzavanje samo jednoj strani u ratu - Omogucila genocid - Nametnula Dejton u trenutku kada ArBiH dobija na svim frontovima - Omogucila i tolerisala antidejtonsko djelovanje Dodika (malo teze dokazati) - Aminovala Dodikov rad na podrivanju BiH - Svjesno uvela geto za zrtve sukoba 92-95 (iako je SNSD kadar odgovoran za kocenje veceg dijela obaveza iz mape puta - jer im je svejedno za vize; citaj kocenje imenovanja...) - Cijelovrijeme nam prodavala pricu o individualnoj krivici za ratne zlocine, iako je internet i subkulturna srpska scena puna obecanja da ce biti nova Srebrenica (uostalom pogledajte mrznju kojom obiluju pojedini komentari i zamislite sta je tek ostalo neizgovoreno). Bono je samo zadnja u nizu posljedica, a novinari nikako da nauce da pitaju KAKO JE TO MOGUCE. KO JE PISAO ZAKON? Pitanje je zasto se krije srpska odgovornost? ;)
Da nije i on Sandžaklija( čitaj musliman)? Jer kada dodje red na srbe iz Krajine vidjet cete kako ce se one komisije za ukidanje drzavljanstva ukinuti!
Nista........oduzima mu se pasos i tacka.............tako i treba
Ono sto je najvaznije u svemu ovome je da zna imenom i prezimenom osobu koja mu uskracuje pasos, a na nama ostalima je da dignemo glas protiv toga...inace ako i tu padnemo, onda stvarno nismo ni za sta i treba nam sve ovo sto nam se desava...mi smo u tom slucaju onda dokazali da smo najaljkaviji narod na svijetu
majko draga, ko sve ima kompjuter i pristup na internet.. nije ni cudo sto je planeta u banani... Vezano za temu- Srbima i jeste cilj blacenje BIH na bilo koji nacin pa im je i ovaj odron od poteza sasvim ok! Boze dragi, s kim mi zivimo :(:(
Hilmo, ne seri!!! A neka ti ovi iz arapskih zemalja imaju duboke korijene, pa su zasluzili nase drzavljanstvo!
Ja, budala... Čuj za svoju samopromociju. Sa kakvim kretenima mi dijelimo državu...
Odlican potez ! Treba mu oduzeti pasos posto je pjevao istom onom Sarajevu koje bacalo Srbe na Kazanima, drzalo ih u logorima i slalo na liniju da kopaju rovove. Kad se vec nije potrudio da sazna istinu i posto je dobio pasos nezakonito, onda je red i da mu se oduzme.
E pa ja kontao ono neki casopis, onako ozbiljan, kada oni se igraju... A pogledajte \"stranih\" novinara na dnu njihove stranice, odnosno About linka. Sve ce vam biti jasno.
bruka i sramota
Bono je obican manipulator, koji ljudsku nesrecu koristi za sopstveni marketing . Djubre najnize vrste.
THE SERB IMMIGRANTS IN BOSNIA NEED TO STOP INTERFERING IN THE BOSNIAN STATE\'S AFFAIRS !!! BONO IS A TRUE BOSNIAN THEY ARE SIMPLY ILLEGAL IMMIGRANTS LIVING ON BOSNIAN LAND!!!