Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ružnog li naslova i izjave. Čuj Bolonja metastazirala. Sutra će biti.: Bolonjski proces masturbirao.E yebali vas vaši Hadžići. Svako mjesto u Sarajevu i kantonu ste zauzeli.Zaposlili i čistaćicu i poljoprivrednika seljaka i profesora.
Bolonja ima veze itekako. Bolonja uvodi novi sistem nepostivajuci stari. Ja bih po Bolonji trebao biti magistar, a to mi moj fakultet ne dozvoljava. Sa druge strane studenti po Bolonji nece polagati ogroman broj ispita koje sam ja polagao. Ispada sve po pricipu pojeo vuk magarca. Mozda bi trebalo pobiti nas koji smo prije rata zavrsili kao visak kadra a ove nove mlade famozne \"bolonjske\" pametnjakovice pustiti da modeliraju vrli novi svijet. Vidimo dobro kako (ko.kom i kovertom) najbolji je komentar jedna stare profesorice koja govori o novopečenim studentima i studenticama. Oni bi bez ikakvog truda da dođu do papira i kad se to desi spremni su da gaze po posteno obrazovanom svijetu. Dakle Bolonja nam je kreirala citavu armiju mediokriteta koji studiraju na \"modernim\" instant fakultetima. Dvije kasicice u casu vode pa zamuti.
kakve veze ima bolonja, da studenti po starom sistemu zavrsavaju sta bi se topromijenilo ?!??!?!?! nista... samo bi imali vjecne studente.. ovako ima vise bacelora mastera i nezaposleni su. Treba ih sve smijenit ne bi li novi ljudi napravili nova rada mjesta, jer su ovi nesposobni.
Profesori su prodavali ocjene za malo pl.cke i za malo plave koverte. Od univerziteta su nastale mafijaske ustanove, haos i totalna anarhija. Tu se nije znalo ni ko pije ni ko placa. Sada su curice koje su zavrsavala u ratu nekakve nazovi vise skole i fakultete zajedno sa posljeratim hostaplerski skrojenim univerzitetima koji bi ispred Univerzitet trebali imati ono TAKOZVANI .... postale neko ko sa nama koji smo zavrsili prije rata na PRAVIM fakultetima ravnopravno konkurisu na radna mjesta. Poslodavce vise i ne zanima od koga dolazi diploma. Pa sve su diplome priznate. Navedite mi barem jedan do dva primjera gasenja nekog divljeg univerziteta i oduzimanje diploma. A na tim divljim privatnim univerzitetima je bitno samo da platite. Studenti koji plate i polozit ce. Profesori takve studente prema inforamacijama koje sam dobio nisu smjeli obarati jer su studenti reagovali po principu - ja te placam da polozim a ne da padnem MINISTARSTVO OBRAZOVANJA JE KRIVO ZA TOTALNI HAOS
oblizi cmar.
GDS je u zadnjih dva mjeseca pokazao ambiciju. Meni su se uvijek svidjali ali su brate mali, ne mogu cenzus preci. Valjda ce na ovim izborima suzbiti redove i ponutiti dobre kandidate, jer nam treba ovakva politicka opcija u parlamentima, a ne izvan parlamenata.
J*bo te SDP i NS u tu glupu glavu
Greške prilikom implementacije bolonjskog procesa metastaziraju na biroima, a sve se ogleda u tome da zanimanja nisu klasifikovana niti nakon 5 godina.
Divi ovog sto hoce da se docepa budzeta, nije mu dovoljan opstinski, valja musti drzavni i kantonalni...ccc...sta je on ovdje rekao sto mi nismo prije znali..eto otkrio je toplu vodu, pa daj nam rjesenje kako ces to rjesiti...boze dragi, samo obecavaju...
Profesor Bajric je genijalan lik. Sigurno bi bilo bolje da ima vise ovakvih u politici, a manje ovih likova sto su 20 godina po raznim skupstinama i opstinama. hadzici su uz vas profesore.
On je predsjedavajuci Opstinstog vijeca Hadzici, kazu da je pravo dobar covjek i da je omiljen.
Napokon da cujem kako neko precizno definise agoniju koju prolazim zadnje 3 godine. Studenti nemaju izbora, a vlasti boli briga. Kako stvari stoje ako se nesto ne promjeni sada, za 3-4 godine ce titi i gore stanje i vece posljedice, i teze za uciniti nesto.
to je moj bivsi profesor iz srednje...ponosim se oca mi
ondak treba meni jedna diploma.ako more za doktora...2 stoje ti dajem ...
Prodajem sve vrste diploma sa ili bez Bolonjskog procesa.Sa ovim diplomama možete odmah na biro i tamo boraviti neograničen period.1 diploma 150 KM.Poseban popust za veće narudžbe.Do 31.8 posebna akcija prodaje diploma pravnog i medicinskog fakulteta po cijeni od samo 80 KM sa PDV-om.Požurite jer su količine ograničene.Tel 060-111-321.od 16-23 h.Tražiti Cileta.