Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes ih Dodik natego sa referendumom braco moja mila
Није додик већ ваш баке.
"Bojić: SDS je ozbiljna stranka". He he, glupane. SDS je stranka bivših ratnih zločinaca i terorista. Upamti dobro!
Oni su se ogradili kad su izbacili Kardzica i ostale optuzene zlocince iz stranke.
Kako da ne. Postali su svi dobroćudni budisti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodo je glavni i odgovorni urednik, nema dalje.
Pa niko iz stranke nije kriv. Da je bilo koja stranka bila izgubili bi kad Dodik onako hrabro i kurcevito organizuje referendum i suprotstavlja se cijelom svijetu i jos se sastaje sa Putinom, sve 7 dana prije izbora. Tako da nije krivica u njima. Bilo koja stranka da je bila izgubili bi. Nisu oni slabi nego je Dodik isao na sve ili nista i dobio sve.
@drinsky1 Imas bujnu mastu i nagadjanja.
Pročitajte moj post na klixu prije izbora, nisam ja nalitičar da pametuje POSLIJE ! Prije braco ! I rekao sam katastrofalno, a razlog je bio PLITKA PAMET ! Podržat REFRENDUM, pa to u korist vlastite štete ! Samo kratko saopćenje da ste protiv odluke o danu Srpske ali i protiv REFERENDUMA, te da ćete to srediti odmah nakon pobjede na lokalnim izborima !
Bakir je krivac za vaš neuspeh, smenite Bakira i Bog da vas vidi! Ko sa Bakirom tikve sadi o glavu mu se obijaju!
Niste organizovali referendum :)
Ruku na srce; kakav je takav je,Dodik i njegov SNSD je prihvatljiviji od vas,SDS je uprljan krvlju nedužnih.
ha ha ha... ubi me naslov.dalje ne čitam.
@MilePredsjesnikRS HAJ NA PO JEDNU HAHAHAH
@PredsednikMileRS
Bakir je car! Živeo nam Bakire još 100 godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dodik je sa referendumom odradio sta je htjeo kod birača OVCI hahahah samo udri po nacionalizmu i imaš vlast :D :D volim što u mom gradu nisu na vlasti nacionalističke vlasti snsd i sda fuj fuj fuj
OZBILJNI STE KO THE NAKED GUN