BiH
1

Bojić: SDS je ozbiljna stranka, u subotu ćemo razmotriti ko su krivci za neuspjeh na izborima

Piše: Š. B.
Potpredsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Borislav Bojić najavio je održavanje sjednice glavnog odbora stranke za subotu 8. oktobra na kojoj će se, između ostalog, analizirati stanje nakon Lokalnih izbora.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić je nakon održanih izbora izjavio kako je stranka doživjela neočekivani neuspjeh, kako postoji mogućnost da da ostavku na mjesto predsjednika te kako ne bježi od odgovornosti za neuspjeh.

Bojić je izjavio kako je sjednica najviših organa stranke i zakazana upravo zbog svega što je Bosić iznio u javnost nakon izbora.

"Mi smo ozbiljna politička partija koja je svjesna činjenice koju je predsjednik Bosić iznio u javnosti, u tom smislu smo zakazali sjednicu koja će biti održana u subotu u Doboju", rekao je Bojić.

Nakon sjednice će biti poznate konačne odluke SDS-a kojima će, smatra on, biti zadovoljni članovi stranke kao i srpski narod.

"Stranka ima dovoljno snage da analizira stanje poslije Lokalnih izbora i da kvalitetan odgovor na politiku SDS-a. Predsjednik Bosić nije odgovoran za rezultate Izbora, ali ne bježi od odgovornosti, kao što je i sam rekao. Tražim od članova da imaju povjerenje u rukovodstvo stranke", dodaje Bojić.