'Zato što volim ovaj grad'
0
Bogat program obilježavanja 6. aprila
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se bar sadasnji gradonacelnik sjetiti da odvede djecu ovog grada na Vraca????????????????\'
ja akademika i govana
trio nije sigurno.
Damir Imamovic! SUPER Jedva cekam. Je li trio ili solo. Zna li se ista?
@AKADEMIK hahaha dobar si ti meni, samo nezz zasto si jos uvijek u ovom gradu i zasto posjecujes sarajevo-x site ako mrziš ovaj grad i zašto nam još uvijek zagađuješ ovaj predivni grad? kome se ne sviđa mars napolje
Benja Isovic je sposoban otprilike nizasta. Cuj on napravio program, kao fol pun ideja itd. muhahahahahaha
Akademice, i meni je jako zao sto si rodjen u Sarajevu, ali sta ces, Seher je uvijek podnosio vlastitu kopilad i otpadnike. Iako si ti konkretno fuj i ni prezira vrijedno bice ipak si rodjen u Sarajevu.To nazalost nista ne moze promijeniti. I to je cinjenica, kao sto je cinjenica da si se glup i indoktriniran rodio i da ces takav i umrijeti, nadam se daleko od ovog grada u nekoj vukojebini. _________ Program je mogao biti mastovitiji, sve skupa izgleda kao mazanje ociju, bez smisla i bez ideje. Da nema Damira Imamovica i Shobe, bilo bi totalno bezveze, provincijalno.
i ja se poserem ovoj dvojici usta i dobro naguram nogom!!!
Auu jesu ovi s Vratnika uvijek bili kulturni.. Nema, brdo je odradilo svoje jarane :)
@Akademik pitanje za tebe Imasli ti dusevnih problama zbog toga sto si rodjen u Sarajevu gradu.Budi sretan tamo gdje si i ne javljaj se vise jednostavno prekrizi ga i ne posjecuj ovu web stranicu,ne citaj nista o BiH.Mozda ti pomogne da ozdravis.
raf i akademik poserem vam se u usta
aaaa da vam ja pocnem nabrajati razloge zasto mrzim ovaj grad-ustvari ovo selo?? zao mi je sto sam morao biti rodjen ovdje...fuj :S
@niko;glup si!!!
hajde fino neka. Dobro su se sjetili ove manifestacije. Trebali su uvesti i neku proslavu s tramvajem, jer je ovo prvi grad u Evropi u kojem je Austro-ugarska uvela tramvaj. Trebali su uvesti i dan cesmi, jer je ovo prvi grad u Evropi koji je imao svoje vodovod i kanalizaciju.
Predvidjam finale vaterpolo turnira: VK \"Širokača\" vs. VK \"Panjina kula\"