Poljoprivrednici počeli protest
0
Blokiran putni pravac Bijelo Polje-Salakovac
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vrijedi ići ni pred koga,opet će isti oni(političari)tim putem ići.Jadan narod,ovo nije ništa kako su se igrali sa nama u onom nesretnom ratu.Samo tako,treba da se blokira sve što se može blokirati,a i mi ostali treba da stanemo na stranu ojađenih građana,mi svi treba da izađemo na ulicu.Valjda nam je dosta ove tiranije.MI I JESMO KRIVI ZA SVE,KAKO GOD BILO MI IH BIRAMO,NE TREBA NIKO ŽIV DA IZAĐE NAZBORE,PA NEKA SE SAMI BIRAJU.Koliko nas samo koštaju izbori?A česti su ti izbori.Trpimo,ali ne znam dokle,evo u Doboju se počeli kokati,SAMO NAPRIJED,TAKO I TREBA!KO JE SLEDEĆI??????????????????????
DOKLE ĆE DRŽAVA TOLERISATI DA KO HOĆE I KAD HOĆE BLOKIRA PUTEVE PO BIH!!! IDITE PRED ZGRADU VLADE PA TRAŽITE SVOJA PRAVA, A NE DA POŠTEN SVIJET STOJI U KOLONI CIJELI DAN SRAMOTA!