BiH
0

Blog "Zeragbi" među nagrađenim blogerima

Piše: E. B.
Armin Berberović
Armin Berberović
Zenički bloger Armin Berberović Bule dobitnik je jedne od "bhBlog nagrada" za 2011.godinu, za najbolji tematski/stručni/korporativni blog pod nazivom «Zeragbi».

Višestruki zaljubljenik u ragbi sport, nekadašnji seniorski i juniorski prvak ex-yu, gotovo svakodnevno je prisutan u cijelom svijetu sa svojim impresijama o bh. ragbiju, a mnogi ovaj izuzetan sportski blog uvažavaju kao oficijelni ragbi sajt.

 Među nagrađenima je i zenička blogerka Hana Kazazović <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://www.bosanka.net/">"Cyber Bosanka"</a> za najveći doprinos razvoju blog zajednice. Najbolji lični/osobni blog u 2011.godini je <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://www.seo.ba/blog/">"Get out of my mind!"</a>, autora Nedima Šabića, najbolji foto blog je <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://mersad-photography.blogspot.com/">"Photography"</a>  Mersada Donke, najutjecajniji/najuticajniji blog je <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://www.milkogrmusa.com/">"Teza-Antiteza-Sinteza"</a>, bhBlog rekorder je <a class="text-vijesti hover:underline" href="http://www.omizio.com/">"Omizio.com"</a>, koji je dobio nagradu i za najveći napredak.

 Bh. blogerske nagrade su uspostavljene da na poseban način obilježe rođendani bhBloga, kao poseban vid prepoznavanja blogova i blogera koji su svojim djelovanjem i zalaganjem ostavili traga u BiH blogosferi protekle godine. Vizija bhBlog tima je učiniti bhBlog nagrade tradicionalnim i dijelom obilježavanja rođendana bhBloga još dugi niz godina - plan je da se bhBlog nagrade dodjeljuju svakog 22.07.