Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ispala Nokia 33 10, ja se izvinjavam :P
ma jok,prdnuo cak noris :):):):)
to je od eksplozije na alipasinu
Garant....
Garant....
"Prema informacijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srbije" zna li neko kad je to republika Srpska postala Srbija?
nasa govna vama teku smrdi zenicooo :P
Prema informacijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srbije epicentar zemljotresa zabilježen je na području Visokog, a osjetio se i u Zenici te drugim mjestima na tom području. Ali smo nisko pali kad nam iz Srbije moraju javiti DA NAM JE ZEMLJOTRES IZA KUĆE...!!!
Zezate se sad da je blizu vas ukenjali bi ste se
Piramide proradile :)
ne treba se šaliti sa prirodnim pojavama , ne prizivaj te nesreću
Ženska glavo, jesam ti sto puta reko, kad prdneš budi malo diskretnija, imaj malo obzira i prema komšijama. Evo nas i na klix:u zbog tvoje gujice, *** li te grah te ***.
i love central bosna(posebno lepenicka i lasvanska dolina) ;)
U očima krijem bes u grudima zemljotres!
Mogo nas je zhk!
Još se zeničani tresu od platinijevog dolaska, još. To je to.