Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sve pohapsit ko god drzi govore mrznje al Dodick je prvak u tome
Isto je to k..ac na sve tri strane, cobani okuupljaju stado i pricaju protiv drugih cobana i drugih stada i kradu ....a od 90 tih nasim ljudima su draga stada, ali i siromastvo.... NEMA JEFTINIJEG PONOSA OD VJERSKOG I NACIONALNU !!!
Dodika stite OHR, Visoki predstavnik Schmidt i Americki i Britanski Ambasadori!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik mora pasti, al i Sebija i Bake, kao i Dragan. Tad možda malo svane.
Govor mrznje , govor uvrede , govor informisanja svijesti i savjesti sve to treba lijepo rasporediti u zakonu . Ne moze a da ne ucimo Istoriju . Po nekima je Istorija govor mrznje i nista drugo . A i ima mnogo toga .
joj imena Bjelica, a tek prezimena Prutina aplauz za roditelje
Ko je ova Bjelica Prutina, zločinačka šuga bi da uopće zabrani spominjanje monstruznih zločina i genocida koji je počinio njen narod. Oni bi sad da saperu krvave ruke i kažu: od sutra civilizacija! Nikad, bagro proganjaćemo vas do Sudnjeg dana.
Ja koliko sam razumio ova vanja ne napada sebiju cak je glasala protiv dodika, ali kada su neki glasali nepravilno onda bi ja povuko glas. A ovi kreteni nepismeni sto nemogu da skontaju sta pise pa laju zato sto su vidili ime ove iz cik,a ufatite se se stoke i ostali poljoprvredni djelatnosti imacemo svi vise koristi.
Pcka ti materina uzpovska i genocidaska mamicu ti jbm zna se ko je pravio uzp i genocid a ko branio civilizacijske vrijednosti sad bi vi to sve da izjednačite ali neće moći pcka ti materina fašistička
Uči i pamti: ARBIH=civilizacija, hvo=uzp
Ja napisah a sta ti čuješ ne znam obrati se psihijatru
Ko je ova Bjelica Prutina, zločinačka šuga bi da uopće zabrani spominjanje monstruznih zločina i genocida koji je počinio njen narod. Oni bi sad da saperu krvave ruke i kažu: od sutra civilizacija! Nikad, bagro proganjaćemo vas do Sudnjeg dana.
Nisam se nadao da ce doci dan da branim sebiju, ali tomasica je istina i masovne grobnice su istina. Dakle ona je kriva sto govori istinu a za pocinioce tih istih grobnica nisu jos ni istrage pokrenute!!??
Dodik nikog ne mrzi on samo govori lupa bez veze On namiru Hapa skuplja lovu priprema se za kraj. Koje narodu kriv ako su glupi Lopina teska kategorija. Nek se Narod raspravlja o vjeri . Nemozemu niko nista. On i njegvi nikad vise nemoraju radit. Mismo ga stavili na vlast zato nemojte Kukat i kenjat rovite kante .
Hajde Vanja ne s3ri, ti si chetnikura sa dna kace...
dodik je zaštićen ko Bjeli Međed
Prvo Dodika onda uhapsiti i kazniti. Vi biste samo u FBIH hapsili?
Dakle, smao da ponovimo, gospodja Bjelica Prutina ovu zemlji voli iskrenije od 2 neutralna bosnjaka, a po komentarima, i od mnogih drugih bosnjaka. I Bogica ste nabili nogom u du*e, jer nije vas. Gradjanska drzava, jedan predsjednik, nema entiteta, nema kantona, svi jednaki... Malo morgen
I u pravu žena 100%
Nama je više sporno što ste više od mjesec dana brojali glasove
Nije bolest sve sto boli