Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će četalji i ostali promašeni slučajevi pljuvati i po ovome. Samo naprijed BiH, nije iskorišteno ni 50% razvojnih mogućnosti.
Haj mi reci samo šta ćemo sa vodom? https://www.fokus.ba/vijesti/bih/voda-s-vrela-bosne-i-dalje-zagadena-pronadena-bakterija-escherichia-coli/384477/ Zar nije normalnije riješiti kanalizaciju, filtriranje i ičke materine na planinama, da svaki hotel, kuća, urac, palac ima odvod po propisima ...Onda ide ovo i slične zaebancije. Tebi su četnici fetiš kukala ti majka :D u te dvije rečenice si rekao i odakle si i za koga glasaš i koja ti je životna filozofija, sve.
Pij govna iz vodovoda promašeni SDA slučaju !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka se glavni grad države nam gradi i uljepšava. Juče gledam Dodik hoće bolnicu u Sarajevu, danas gledam Bjelašnica se uređuje. Lijepo. Zajedničkim snagama za dobrobit države.
hahahaahahahhahaahah
a sta je sa ostalim gradovima??? Sta je sa Mostarom, Tuzlom, Travnikom, Zenicom, Bihacom??? Oni se ne trebaju gradit i uljepsavat??? NIJE BIH OD HADZICA DO VOGOSCE, IMA BOSNE I HERCEGOVINE JOS... nece cijela drzava radit samo za kasabu... Treba kantone organizovat u entitete pa nek se onda ova kasabetina zaduzuje do mile volje i nek sami vracaju dugove PARAZITI PROKLETI KUD VAS NISU PORAVNILI, MANJE BI ZLA I NEPRAVDE PO LIJEPOJ BIH BILO
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mogli bi malo tih para odvojit pa da ima vode u sarajevu
Neka se radi - neka se gradi!! Samo pozitivno i samo naprijed, ne osvrcuci se na neke ocajnike koji mrze i sami sebe!
Grebo sliku svoju, hocu li ikad docekati da se Klixovi nazovi fotoreporteri, jednom popnu na Bjelasnicu i da ne skljocaju iz Baning dola? Dosadili ste svima sa skljucanjima sa Babinog dola. Malo uloziiti energije, pa i platiti kartu i otici na vrh pa malo slikati, pa se laganice sposutati i slikati.
MASALAAAA HAJMO NASA BOSNO,, SAMO CVJETAJ,,, 1000_)%%%PATRIOT
fino,, samo otkud voda, hoce li se i to racunati u "gubitke" u sistemu, hoce li placati vodu ili su nasli neki novi izvor, sto mnogima nije uspjelo decenijama?
Bravo sto vise pozitivnijih vijesti... dosta je vise crne hronike ja bi ukinuo ti rubriku koga interesuju te gluposti.
Super
Taman za trening planinara penzionera, gore-dole...
Sad slave bjelokapići.
KONACNO STIZE I BOSNJMA IZ GUZICE U GLAVU KAD JEBENO SLJEME MOZE IMATI SKI STAZU I BITI U FISU SVAKE GODINE MOZE I OLIMPISKA PLANINA BJELASNICA JAHORA I IGMAN SAMO TREBA NABIT CIJENE GORE CEVAPI 25 EURA KAO U MAKARSKOJ
Zato ce prosjecan stanovnik moci samo da dodje i proseta i popije kahvu koju ce donijeti u termisici, jer je ski lift preskup, a jos ako imas 1-2 djece koji skijaju, treba ti 200km za jedan dan...
@Sintor haj ti nama jos daj svicarski standard, pa onda pricaj o ciejnama u svici i austriji.
@vasastranka Najbolje da zaustavimo sve radove na turističkoj infrastrukturi i vrijeme ako treba dok prosječni stanovnik ne bude u stanju da sebi omogući sve što mu duša želi!! Je li to predlažeš?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Seljakljuk pravite bez ikakve vizije
Jao Mide lopine ;) do sad se vadio na Zetru i Hotel Marsal, haj da vidimo na sta ce se vaditi dogodine!!! Lako je potrosit 16 miliona kad ih dobijes, treba ih zaradit pa pricat po novinama!!
Giganti...jos da nam nije ovih prokletih stepskih nomada naviklih da ruse i pale..bili bi smo Svica davno vec...
i sta kaze, veliki bosnjak bi stigao svicarsku ekonomiju samo da mu nije srba?
Super, uz Trebevićku žičaru i obečana tri nova gradska bazena za kupanje sarajlije baš ima da budu do blize 2030.god na konju.U mene babo reko: ko živ, ko mrtav...
@Gurabbija Bih ja, ali radije idem na more...propo ti fol.