Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cijenu kotizacije od 5KM ulazi obezbjeđen ručak za takmičare i neophodne količine pića za iste, a u cijenu od 10KM pored navedenog, takmičarima će biti obezbjeđen smještaj u Hotelu Maršal (noćenje sa doručkom). Nadam se da je sada malo jasnije zašto kotizacija. A sponzora ima dosta, samo na promotivnim plakatima nismo htjeli da ih istaknemo. Bit će istaknuti na licu mjesta, tačnije na Bjelašnici 16.09. Svi ste dobrodošli! :)
slazem se sa korisnikom \"bistro\", siguran sam da bi se naslo mnogo vise entuzijasta da urade promo cross bez kotizacije, dok su neophodna sredstva mogli obezbjediti sponzori, kojih je kako vidim malo !!! Ideju treba podrzati ali sa par izmjena.
Zar nebi to trebalo da se zove \"Mountain Bike Crescent Moon 2012\"?
Sve je ovo fino,voznja na planini,promocija turizma ali valjda bi se trebalo platiti samim biciklistima koji promovisu ovaj vid turizma a ne da im se naplacuje po 5 KM,ovo je kao zakljucavanje kineskih katanaca na onom drvetu nedavno,ljudi dobiju ideju ali ne da naprave pozitivan korak vec da idemo jos vise unazad