Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna vijest za nase uvjete. Aferim. Ovi vjerovatno nisu prijatelji sa prijedsjednikom stranke.
ALO DJE JE ZASTAVAA HAHAHA VIDI OVE 🇧🇦 I OVE🇭🇷 A I OVE🇷🇸 FALI NEKA??? HAGAHAHAHAHHAHA
@sam JA BA DOBRO SI HAHAHAHA 🇷🇸🇭🇷🇧🇦🇽🇰
Sto ti je kad te stranka pazi(ne pazi).Causevic pokrao 2.milijarde a ispade da je kospice prodavao na crno.pljuc...
meni je fascinantno da 6 godina tajiš, i niko te ništa ne pita... zar niste trebali poslije 1-2 godine već reagovat ?
ovo je prvi put da čujem vako strogu presudu.. i to retroaktivno za 2010-2016... samo pokazuje da je sudstvo selektivno i korumpirano... na nekim se iživljavaju, a drugi su nedodirljivi.
po ovom kriteriju Fadil i Fikret dobijaju po 25 godina
Oj lijepih vremena u emiranu i vvagine. Od Amele, Ivane i ostalih prevagina do Bube, a gazda emir punio nanu. Ma ljepota
Lijanovic firma,MR siroki brijeg,Hifa,Robot,Inzinering d.o.o. banjaluka SCC ,grupacija Europa hotela..sve ove firme su stranacke firme snsd hdz i sda..duzne i Bogu i drzavi i narodu,napravljene preko fiktivni tendera..a oni drzavu stvaraju na dvojici pojeinaca koji su vise nego posteni ako ih uporedis sa gore nabrojanim..ali je problem sto oni nisu bili niciji i nisu placali reket strankama..primjer montiranog procesa..a causevic UIO,direktor Bosnalijeka na slobodi #bem te Bosno..
Rijetki au privatnici u BiH da ne muljaju sa porezima ali inspektori su tolerantni pa kazu plati da podnosimo krivicnu prijavu a to je samo ohrabrenje da nastave dalje pa opet kaznu plata i haj. Samo krivicne prijave i brzo ce to doci u red.
zamjerili se nekome ovi guleNOVCI
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
SDA nije bila uključena u tal i ovo se desilo...
DAL' JE MOGUĆE
Jesul to Sandzaklije zaHebale Arape pa sada placaju danak?
nemogu da vjerujem sta procita, jel ovo ljudi moguce u Bosni. e moji shabani tako vam je kad kradete bez stranackog pokrica.
Sta ce im oduzeti kad nista nisu ni imali, niti je ista njihivo.To je samo foluska da se zatvore papiri i šatro "provede presuda".
Mogla bi drzava stati na noge ako svim krupnim zvjerkama oduzme imovinu.
To ti je kad kontas da se more hapat porez bez tala sefa stranke.