Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lično se zalažem da svi odgovorni moraju da budu suđeni za svoja nedjela, jer sam i ja jedan koji je dobro nastradao. Ali svi oni koji su učestvovali u ovakvim poslovima i lažno optuživali ljude iz mržnje, zloradosti ili nekog drugog interesa bi sada trebali da snose troškove nastale njihovim zlodjelom. Pojedinci su stvorili biznis na stradanju drugih, te ih tako i dalje prljaju i uništavaju nevine i sječanja na žrtve. Časnih i čestitih ljudi, civila i boraca, kao i zlotvora na svim stranama je bilo. Zašto da sad opet žrtve i časni ljudi plačaju zlodjela i manipulacije drugih, koji su na tome sigurno i zaradili, bez obzira na vjeroispovijest i naciju ?
poslijeratna politika se zasniva na stradanju i optuživanju drugih, dok se sa druge strane bogate na toj istoj sirotinji koja je najviše propatila. ja ću samo pomenuti dodika, kad je preuzeo vlast, kraj 96 ili početkom 97, zajedno sa biljanom plavšić, bio je ultra demokrata i borac za pravdu ali je bio omražen kod naroda. nije bio podoban za tadašnju svijest gradjana, pometen je u kraj (doduše on ne bi bio nikada izabran da nije karadzić odstupio sa vlasti u korist plavšićke, a kasnije, igrom slučaja ili ne, smjenjivanje poplašena produžava mu mandat) zašto ovo sve nalupeta, baš iz tog razloga što se dodik opametio i vidio da je tad izgubio izbore radi toga što nije udarao po pravoj žici, naconalizmu. zato je 2006 odradio lekciju vrhunski, a bogami i 2010 tako isto ostala dva naroda, odnosno političari, sviraju kako narodu odgovara nadjite jednu jedinu stranku koja nema pozadinu nacionalizma ili zastupanja jednog naroda. ja još nisam čuo za istu, ili je na margini..........
ma MRŠ !!!
Metak u glavu ratnim zločincima treba, a ne nekakva isplata para !!!
svakako, ako je kriv