Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska zeli da pokrade BiH. Saucesnik im je Covic ali sad Zeljko i Sefik ima cune da naostre.
@wana s idejom od NDH
I Srbija isto zeli da je pokrade, ali ona je jos gora, ona hoce vise zemalje da pokrade
To su uradili BIVŠI !!! A šta čini SADAŠNJI visoki predstavnik !!! NIŠTA !!! Šta to, zato, šta to zato ima visoki Predstavnik naš Visoki Predstavnik i dalje ima MALU ćunu.
hrvatska ne da ima pravo vec ima obavezu da se mjesa u bih....isto kao i srbija...to su zemlje garanti dejtonskog sporazuma....
Oni bi se trebali zapitati koje sranje su sami ostavili. Pa vidite gdje smo danas. Da imaju obraza, sramili bi se.
Srbija isto previse bocka BiH i stavlja stapove u tockovima od BiH da napreduje
Zbog toga svega BiH slabije napreduje
Oglasiše se visoki izražavači zabrinutosti, oštro osuđujići.
Inzko je najbolji v. predstavnik do sada.
Oni reaguju iz moralnih pobuda a ovaj ublehaš Incko koji prima platu za to se ušutio ko ckapi i gleda ko fol zabrinuto šta se dešava. Klocina.
Vidi ovih "silovatelja" pravnih normi koji su svojim nametnutim odredbama zakomplicirali situaciju u BiH i otišli.
Kolinda i Hrvati kao ona zele da pokradu BiH jer je NDH u njihovoj glavi
Govnari pokupili bogatstvo,oparili se za nerad i sad seru.Malo im bilo onda,pa i sad zakuhavaju i bacaju kost.Jebala vas vaša briga za nas.
Krmci lažljivi..
lynda podoj me
A ciji su oni visoki predstavnici, kakvo oni imaju pravo da se mijesaju?
@kraftwerk svi oni svojim istupima samo dokazuju da je ovo protektorat
Ma ne pale vam vise te fore gospodo...te price mozete prodavat netkome tko nije pozorno pratio zadnju izbornu kampanju i kako su izbori odrzani...preglasavanju je dosao kraj i tu sva prica zavrsava. p.s. nemojte da vam se pocne nabrajat tko se sve petlja u BiH(a to upravo cinite i vi,upravo sada)...
@kraftwerk Tako je kraftonja...ja sam vam nitko i nista...sta vas briga sto ja mislim o nekim tamo stvarima.... HHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA :D
@kraftwerk Hvala na brizi ali nije potrebno :)
BITNO I ISTINITO JE OVO: Kada je Gospodin Plenković iz Zagreba došao u javnu posjetu u Sarajevo, tada je neko od trećine VSTV-a (neki tajni saučesnik političkog Beograda) pokrenuo iskonstruirano privođenje posavskih hrvata kako bi se na taj način mnogo pojačale nesuglasice između glupavih pripadnika HDZ i SDA, da se međusobno pokolju, čime bi se olakšala neka nova najezda barbarogenih patogenih majmunoida iz Tariguzije prema zapadnim susjedima.