Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego jeste li otkrili tko je kriv za ekolosku katastrofu na rijeci Spreci?????
Sta misli Vlah kojeg drzis pod stolom, to ti misli i onaj kojeg si ugostio i koji sjedi s tobom za stolom.
odlican potez Vucka...prostor BiH je bezbednosno veoma interesantan zbog sve vece radikalizacije bosnjaka. Bivši šef BIA-e je pravi izbor jer se bosnjaci moraju drzati na oku
Niko nije ni očekivao da Srbi rade nešto s razumom. Divljačko pleme koje će opet večerati NATO bombe.
Nije problem , i Bakir ima svoje ljude iz BIA koji su na njegovoj platnoj listi :)
odlican potez Vucka...prostor BiH je bezbednosno veoma interesantan zbog sve vece radikalizacije bosnjaka. Bivši šef BIA-e je pravi izbor jer se bosnjaci moraju drzati na oku
@MileD Dok jeebemo Srpkinje niko nas ne drži na oku. Ali zato NATO sve drži na oku, odnosno večerat ćete bombe kad god zatreba. 😁😁😁
@farecar znas koja je omiljena grickalica Lepe Brene ? stapic Bobi xaxaxaxa kad saznam za Macenku Diskrecijic javim ti :-))
Ja predlažem da se u škole u RSrpskoj uvede četničko obrazovanje. Tamo bi djeca učila kako da odsjecaju glave lutkama, svi bi obavezno puštali brade da bi dobili vaške i slikali bi se sa voštanom figurom Hitlera.
Ma uce i da su cetici bili regularna vojska u kojoj su bili i muslimani? U cemu je problem sa Cetnicima kod vas osim sto su vas tamanili kada ste bili u ustasama?
Cetnici su Bosnjake tamanili samo kad su bili nenaoruzani. Al zato kad se vaktile moj prdid pojavi svi Vlasi ustanu i stanu mirno. Jos ga docekaju sa: Selam Alejk Dide!........Ehhhhh, dobra stara vremena, dace Bog pa ce se opet vratiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)