Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vecih pi ki od muskaraca do ovih politicara i onih ubleha sto rade za mikrokreditne i po bankama na salterima !
@migrantsyriauskbih 🤔 Eh vala upoznao sam jednog bankara popušio ga je da valja.
@migrantsyriauskbih Sretno mu,samo neka ide .
Pošto meni svakakve gluposti padaju na pamet, tako sam se i pitala šta bi od ovog lika, velikog buntovnika protiv Dodika, nekako naglo nestade sa političke scene. Kad eto ti njega, 'vaskrsnuo' kao RS verzija Bože Ljubića. Nema zime za snalažljive i beskrupulozne. 🙄
Ovaj će da razmiślja svojom glavom i neće biti ničiji igrać.
Imamo shupka godine!!!
Jel ovo Senada Hadzifejzoviceva politicka zvezda BiH scene ? - Ex sda glasac.
Ako smo mogli u Beograd poslati im Šešelja koji je rođen u Sarajevu, što ne bi im šuknuli Šukalom iz Bosanske Gradiške. Bolje neka ih tamo nego 'vamo.
Presao u zimskom prelaznom roku
nema vecih i gorih prodanih duša nego beiha tzv.političari, fuj- hrak-pljuc
Napokon smo se rijesili Sukala :)
Uhljeb continues.
bitno je se u uhljebit,da je ga pozvalo kosovo republjik otiso bi njima, svaki uhljeb bi otisao bilo gdje ako se ima sta da capi i dobro utali negdje za nesto.
To je jedan od dva papka o kojima je onomad govorila Zeljka Cvijanovic.
Rodis se u Bosni, zivis u Bosni, porodicu zasnujes u Bosni, a sanjas da budes tudja prćija, stvarno je to tesko stanje. Dabogda niko nemo susjede kao sto ih BiH ima.
Bosanci će svijetom , zavladat
Jade jadni Adame Sukalo.Suknuo ti ga svaki Srbin koga sretnes
Kad ćemo im izvesti Dodika?