Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RJESENJE! samo se jos Bosnjaci furaju na multikulturu a to vise niko ne priznaje 600 godina multikulture u Bosni zavrseno je genocidom nad auktohtonim stanovnistvom - Bosnjacima kao znak zahvalnosti na njihovu toleranciju Genoci je rjesenje! Dokazano da se isplati!To nam Dodik dokazuje svaki dan zajedno sa citavom fasistickom europom! slavicemo kada oslobodimo Bosnu od olosa!
Pa ko je za to kriv??? Da se hiljaditi dio djesio srbima sta su oni radili svuda , danju nocu oni strajkovali gladju i slali tuzbe.!!!!! Ovako svirajte i samo dva puta godisnje trazite neku crkavicu! TREBALI BISTE slati tuzbe danju noci i zahtjevati odsteu i pravdu Bosnjaci su nesposobni i neorganizovani! Tebi svaka cast Tahirovicu, jer si iskren i rijetko koji nestp pokusava uraditi konkretno.!!!!!! Tihicu, zemlja ti se radovala ko i ostalim izdajicama BIH-e.!