Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam na pravom izboru. Pogotovo poredjenje sa Afrikom! U Ruandi imamo isti narod,podeljen od strane belgijanaca na Hutu i Tutci! Jedni imaju prava da uzgajaju stoku a drugi obradjuju zemlju.Iste su katolicke religije 92%. Kod nas je jedan narod isti jezik a podela po religiji i na one sto imaju pravo za uzgoj \"marihuane\" i one sto uzgajaju prasice ili ovce! Cestitam na pravom izboru. Neka kupi montaznu kucu.
Kako on moze u \'vamo, a meni ne daju tamo?
Placa ga vlada holandije da malo vidi kako se dise na terenu, kakvo je raspolozenje, jer Holandjani treba uskoro Srbiju da pusti u EU...OBICAN SPIJUN...od cega ce da zivi, da nece mozda ici na dnevnicu...de bolan mani se suplje..
Srebrenica je ociscena od arijevaca, Bosnjaka, a sada njom vladaju vlaski cigani i evo naseljavaju se razni bjelosvjetski banditi.
To je bas dobro.Moci ce i da obidje grobove onih pobijenih u Kravicam i selima oko Srebrenice.Sada nam moze ispricati kako su pusili travu i napijali se dok su trebali da razoruraju one u zasticenoj zoni.Ako ne moze da se sjeti neka pogleda reportazu CNN sa Christian Amanpur is 1992 o pokolju 67 zena i staraca u Kravicama.
aferim !!!
@RS, Pa, kako, covjece, mozes biti toliko GOVNO???
RS napendrecim ti sestru :*
pendrecio vam udovice, pa oce opet.
Ne bi bilo lose da se Srebrenicani koji zive u Holandiji malo raspitaju za njegov policijski i zdravstveni dosije, jer je poznato da je Holandija veoma liberalna kad je u pitanju narkomanija. Holandija-Juzna Afrika-Srebrenica...? Ovo mi ne mirise na dobro.
@nn Pa ne mozes :) Ovi sa zapada posto su kolonijalisti bili od svog postanka pa do danas oni jednostavno ubodu mjesto na karti i zajasu ! A ti si sirotinja i ne pripadas takvim arijevcima pa zato ne mozes... Vec napravi sendvic pa rano zorom u red za vizu...
ma nikako mi nije jasno kako to neko može odlučiti da živi u BiH i jednostavno dođei. Da li se ja isto tako mogu odlučiti da živim u holandiji i otići kao što je on došao ovdje?
Mars pasce jedno nije tebi radi onoga sto ste ucinili nego si ti vidio ljepotu po bosni pa zeliis za jeftine parte da narod pokrades ti i tvoji europljani da ja imam vlast nebi ti meni doso nikada
Bolje da je donio milion evra negos to je dosao da zagadjuje zrak
Svaka mu cast. Dok se nasi isparavaju u strane zemlje. Doduse i nema bas nekog prosperiteta u Srebrenici. Ali njemu svaka cast. @Dino Dobro kazes