Ubijao preživjele u Srebrenici
0
Bivši diverzant Vojske RS Franc Kos izručen BiH
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovaj što se predstavlja kao uskoplje je zapravo onaj degenerik \"minhen\", vidi se po nepismenosti dotičnog
haaa tako Munira, sad razumim. Tebe papiri zanimaju, tako ste 92 i 93 udavale se za crnce iz unprofora radi papira americki engleski ili francuski. sad razumim.
ma hajde ti frajeru iz Uskoplje, radiju cu mindje Slovencu Francu dati, rjesio me je moga budale Sulje, k tome je EU drzavljanin pa ima papire, ne moram ilegalno preko grane.
@hvo inbecil.......de ti hajvanu vrati se tamo odakle si pobjegao !!!!!!!! To vas slabo cuvaju u Popovaci..........jadan si ti kad to radis sto radis a vecu stetu svom narodu pravis debylcino nego sto nas svojim izljevima pasjeg bjesnila mozes pocesat.............jel te to u crkvi junacino uce kako se prica sa ljudima ili ti je tata debyl ko i ti pa su pak geni u pitanju ??????
Ma dobro to, nego, dže će Džeko?
I OPET GROKĆEM JA KRME VLAŠKO RETARDIRANO GROK GROK GROK!!! MOJA MAJKA MILICA DOK ME JE NOSILA U STOMAKU SE KLEPALA SA TURČINOM AHMETOM I ONDA ME JE TAJ TURČIN DOK JE TRPAO MOJOJ MATERI OPALIO U GLAVU SVOJIM NEOBREZANIM SPOLOVILOM GROK GROK!!! I TAKO SAM JA OŠTEĆENOG MOZGA DOŠAO NA SVIJET I ZBOG TOGA MRZIM SVE TURKE GROK!!!
Jure zove boban klice, kad cemo u Ahmice. ima dobri udovica......mmmmupravo Munira iz udruzenja nena Srebrenice oce dati mindje Slovencu a meni ne da. sramota Munira.
ja bi se sa Francem povalila, ja sam iz udruzenja udovicina bez vibratora.
@hvo inbecil.........mi svoje peremo .....to se zove higijena a ti koji ga neperes i nosas te brabonjke smrljyve medzu nogama bas si nas ono sad uvrijedio !!!!! E moj moronu.........
@hvo kurcoplje......jel ti to debylu prepricavas bajke svog cace cobane !!!!! Kojeg Bugojna onog gdje vas skoro vise nema ??????
ZABORAVIH OBAVESTENJCE R E N T A M Z E N U I M A J K U
Cuj ovog peroguzana patriota, naprcin ti nanu pa bjezali ste sa releja sa brda stmica kad su bojovnici dosli. pitak sehide hahaha iz bugojna i uskoplja.
I OPET JA GROKCEM GENOCIDNI KRMAK GROK GROK GENOCID GROK JA GROK VOLIM GROK I SUMADIJSKI ROCK GROK GROK !!!!! STA CU KAD ME KRM:CA OKOTILA GENOCIDNA GROK GROK A KACAVENDIN MI ZAPEO PA NIKAKO DA IZADZE BRALE NIJE TO LAKO NOSAT U OVIM MOJIM PRLJAVIM GYZOVIMA GROK GROK A NI DABE NEMA VISE DA ME ZAPISA SAD CE SAMO MLADICEVE GENERALE DA ZAPISAVA KAZU GROK GROK !!!!!!
GENOCIDNI SLOVENAC::::::DOBRO MU GUZOVE PODERATI::::::IONAKO MU NECE BITI KRIVO !!!!!!!
@hvo kurcoplje......sta si ti cobane prebacivao........prebacim ti sestri i mami.....da napokon osjete sta je prava burgija !!!!! Jedino sto ti prebacio je pamet......inbe.ilu .......pa se sad ziv zadevera trazeci je ali ne ide..........