Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik rekao: "mozete protestovati ali samo u parku (sumarku) i to ne na glas, nego u sebi!!!" "Nemoj da bi prisli mojoj palati i pravili buku, je...u vam mater!" "Necu da me ometate dok brojim moje milione! Mogu se zbuniti u ovom veoma vaznom poslu koji je od nacionalnog interesa za Republiku Srpsku !!!"
hoce reci bivsi borci za uspostavu svetog kralja mile ronhila I .
Bolje vam je da ne protestujete,jer proglasit ce vas teroristima,i negine vam minimum 5 godina zatvora,uzdruzila se bolja trojka,ona ne hebe ni borce ni kakve bakrace.
djuro sve je to tacno.al ima malo vise nego 24% po mom saznajnju,evo ovih dana sta je terorista poslato na Krim sa jaranima iz Srbije,al neka laju po Rusiji i Krimu zabole me,za te bradonje sa kokardama i nozem u usta.