Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alija nam je obećao zlatne kašika,a dobili smo šaje,gašije i njegovog krimosa bakira.samo revolucija!!!
Gore od svega su neki ovdje komentari. Ovo je trebalo jednostavno ostaviti bez mogućnosti komentara. Pogotovo kad jedna gospoja Dušanka iz Danske (tzv. borac) jedva dočeka da šta kaže o pravednosti borbe. Uplati koji euro Dušanka za ovu djecu koja nemaju ni čestiti krevet, a znamo da nijedan rat čestitom čovjeku nije ništa dobro donio, pa tako ni ovom jadniku, bez obzira kako se zvao!
Sramota da nemoze biti veca. Ali celnici SDA su zauzeti sada ko ce biti precednik stranke. Nemaju oni vremena za ovakve slucajeve.
ZALOST I SRAMOTA!!!!!!!!
Za ona koji se pitaju zbog cega i zasto se je borio, mislim da se borio za zivot svoj, za opstanak u zivotu svoje porodice...itd. Da su svi borci na pocetku imali motive i zahtjeve da bogato zive poslje rata mislim da bi Bosna se sada zvala srbija, i da bi sada Muslimani u Bosni zivjeli u srbiji, bar oni koji bi ostali u zivotu i opredjelili se da zive u strahu svaki dan....itd Neznam a i cisto sumnjam dali su npr. Americki vojnici kada su poslati na Francusko ratiste u 2SR zahtjevali da budu bogatasi ako prezive, a ovakvi primjera ima dosta, zato prestanite laprdat bezveze i okrivljavati ARBiH, jer po vama ispada da su se borili za nista. A to sto ta familija zivi u neimastini to je druga prica sa kojom se treba pozabaviti ozbiljnije.
pa m.a.t.e.r vam he...bem u ckapi svima vama sto se tu izivljavate na jadnoj bijedi da bog da vam bilo sto puta gore retardirani iskomplekirani konji a i vama srbovi hbem mamaru jedva cekam de se opet zarati .m..rs stoko
Stvarno sramota covjek borac Armije BiH da zivi u ovim uslovima dok brankovic sere pare po Sarajevu. @borac nabijem te na k....ac
dok sam u Bosni zivio kao demobilisani borac Armije. Onda sam spremio ono malo stvari sto mi je ostalo i pravac Amerika. Sad pomalo radim, imam koliko mi treba, i zivot ide dalje. Eeeeehhhhhh. Pa nisu mogli svi otici.
Eto sta mu Alija obezbjedijo dobar zivot
Kada učine za nas, radnosposobne, omoguće nam posla, tada će i indirektno učiniti za one koji očekuju nešto iz budžeta. Jer dok mi radnici ne zaradimo i platimo doprinose i poreze, nema ni borcima. Zato, problem treba rješavati u korijenu, a ne sanirati posljedice. Mi smo BiH ne Hrvatska, zaostajemo u svemu pa i u tome. Samo su bamn filmovi bolji :-)
Kopile jedno prodato!J.e.b.e.m ti sve po spiskju prdato kopile jedno izdajnicko!PODRZI Ove c.e.t.n.i.k.e ovdje majku ti j.e.b.e.m. prodatu!Srpsku zastavu u ruke i sa tom g.a.m.a.d.i.\"pod ruku\"pasce jedno,jutra ti ne doceko da Bog da ,ni ti ni ona b.a.g.r.a. koja pljuje opet po Bosnjacima ISLAMU!A mi HOCEMO insallah napraviti kucu svome bratu Bosnjaku opet!\"Sigurni budite..Vi koje ce te dati,halal vam bilo i Allah vas pomogoao gdje culi i ne culi.Ovi koji samo razloga tarze da ne daju o druge odvracaju-da Bog da u goru situaciju od njega zapali!!!
ma srami se ko drzava Bosno i Heregovino!!! Eto za sta se borio covjek....da u drzavi BiH zivi u supi!!!!
Bas me zanima da li na izborima i dalje uvijek slijepo bira one koji su ga doveli dotle i bira neku alternativu, znam da mu to neće i ne moze direktno pomoci pogotovo ne kratkorocno, ali ipak...
Zato ja imam vilu od 10 miliona maraka.
Borio se za svoju zemlju, evo ga na svojoj zemlji. Sta fali sto je u supi? Motiku u ruke i crnci, ne padaju pare sa neba jadan ne bio? Bori se jarane za svoju djecu, radi, cisti, peri, daj guzice nije bitno sta radis, samo neka je posteno. Kakva crna pomoc? Nisi se valjda borio radi socijale? Ajde, nema se vremena, kapitalizam zove. Zavrci rukave sunce ti kalaisano.