Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sude sudije u hagu srpskim i hrvatskim zlocincima zato sto su pobili toliko muslimana, sude im jer ih nisu pobili sve. U pamet Bosnje.
te sudija iz haga su isto zlocinci i njima se treba suditi cim gotive te zlotvore mrs svi istina ipak ce pobijediti
ovo pfuj vam je od srca napisao BOSNJAK jos jednom gadni sa-x pfuj
pfuj Sa-x
Odlicna tekst gos. Kazimir. Ali: \"umjesto čega je upotrebljena riječ \"optužen\"\" nisu nista bolji od srbskih medija bosnjacki i hrvatski. Kada se spominju optuzenici uvek se napise \" Navodni zlocini \" ako malo pogledate na sa - x , da ne spominjem dnevni namaz, index.hr videcete da je poprilicno slicno. \"i onome što se čuje u sudnicama u Hagu\" hm.. da bilo sudjenju S.M. uzivo a sada doktor dabicu , vojvodi i \"krvoloku\" R.M se prenosi uzivo na TV - u. Mozda da je HRT uzivo prenosio sudjenje generalima verovatno bi bilo manje zbunjenih gradjana RH.
Šta bolje nego njenim žrtvama ma bilo joj je bolje neko kod kuće k.u.r.v.a srpska ona zločinačka a i Europa zajedno sa njom u životu joj nije bolje bilo nego u zatvoru
Pa naravno, Plavšićka je živjela u dvorcu tih 7 godina! Bolje joj je bilo nego svim žrtvama njenog i režima ostalih krvnika! Oni imaju kuhare, fitness trenere, biblioteke na raspolaganju... Zlatni kavez, a ne zatvor! Bitno je da su u humanim uslovima, a to što su radili nama... Avaj, koja kazna!