Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je Turska pokrajina!
Pošteno i još uvesti strogi vizni režim za sve države iz kojih dolazi ta bada. A šta će mo sa tzv\"nacionalni stroj,obraz\"itd,to su fašističke organizacije iz Srbije koje operišu i po Bosni i truju i onako teško stečeni mir i pripadnici tih grupacija štete miru u BiH,treba nešto i po tom pitanju uraditi.
kako se zove drzava u kojoj zivite, Bosna i Hercegovina jele :D mozete vi laprdati do besvjesti ali to je tako i tako ce ostati, ili se preseliti tamo dje mislite da vam je bolje samo bilo dje da odete uvijek cete ostati \'oni iz Bosne\' :D
Dragan Mektic je Srbin, govori srpskim jezikom i nikako on ne bi rekao nesto kao \"Bit ce...\". Portal Sarajevo X bi trebao obratiti paznju i na te detalje, ako zeli da bude portal za sve u BiH. Drugo i vezano za temu; protjerivati treba sve bradonje, vehabije i ravnogorce podjednako. Ako neko ugrozava bezbjednost, onda noga u dupe i gotova stvar. Naravno, pored ravnogoraca i vehabija, u to drustvo ubrojati ustase.
Europa je kršćanska, a ne hrišćanska imbecilu pravoslavni! I ti u toj Europi nisi uopšte omiljen ako nisi znao.
.. pola bosne je srpsko, cetvrtina hrvatska, ne ugrozavaju nikoga, svim svojim bicem hoce da udju u hriscansku evropu, tako da je bolje da se protjera teroristicki dio koji se nalazi na 22 % teritorije i koji ..
Svi koji ugrozavaju sigurnost i bezbijednost Bosne i Hercegovine trebaju biti protijerani to znaci svi koji to rade i rade protiv drzave pa to znaci onda treba protijerati 90% srba i pola hrvata iz bosne da nam drzava onda bude sigurna i normalna nije li tako ljudi moji.
KRKANE KAD SE NAUCIS DA SE \"NEBI\" PISE ODVOJENO ONDA POKUSAJ NAPISATI NESTO..OK? HAJDE SAD PISHAT PA SPAVAT!
zasto muslimani se ljute kada im serbi zele da se pripoje turskoj ?
ja se slazem sa gospodinom NE .. samo nebi pripajo bosnu avganistanu nego turskoj .. srbe srbiji a hrvate hrvatskoj.. a ovga staviti mjesto silajdzica a gornju maocu proglasiti muslimanskim hilandarom..
jjoooojj rodila majka jesi pametan. \'ajde nam priznaj, koliko ti je vremena trebalo da to sve napises? Priznaj, od jutros si ovdje?
treba bosnu podjeli na tri drzave a muslimaski dio pripojiti avganistanu i uvesti serijatski zakon a ovoga sto ga hoce da protjeraju staviti za glavnog hodzu sultana
treba protjerati sve vehabije teroriste muslimance koji nose arapska imena
Važi li to i za ravnogorce?
[bezbjednost|http://www.youtube.com/watch?v=_s_y1oYLMqE&feature=player_embedded]