Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Enko27 U potpunosti se slažem sa tobom.Isto je sa Andrićem,velikim mrziocem Bosne,mora da su samo čuli za nobelovca,pa ga gotive,on je toliko napisao o \"lojavim\",da danas malo ko zna što lojavi,rugao se na svakom koraku.....M.Selimović je bio Srbin,oženio srbkinju,a vamo aman Meša,jedan običan odpad i splačina,Kočič i Dučič braća po pokretu Homogene Srbije,i još bi mogo do ujutro pisat....
Petar Kocic ? BORAC ZA BOSNU ????? Ocito veoma skolovani SDP-ovci nisu nikada citali njegov pamflet \"Mars u Anadoliju\" u kojoj bosnjake proglasava turcima a zemlju Bosnu samo srpskom. Ovaj pamflet je izdat za vrijeme aneksione krize 1908..
Ima da se Petar Kocic u grobu okrece..........turska svita da mu bistu dize.
To nije trebalo ni vraćati u blizinu Predsjedništva,a ni uklanjati.Za četništvo i ustaštvo,današnja BiH je nastala Daytonom,tako se treba i ponašati,sve samo poslije rata,a te skulpture pripadaju vremenu,kad nije bilo ništa.Postavite biste,čiča Draže,Đurišića,Mačeka,Pavelića,za dva konstitutivna naroda,a trećeg naroda i ostačih i tako nema.....Pa tako ćete najbolje ugodit onima koji nam razaraju državu,još trebamo samo Hidžru izvršit u nepoznato ili na ahiret,pa će biti u Bosni raj bez nas,biće Bosna bez entiteta,ma neće je ni biti,a četnici i ustaše zadovoljni,valjda.Ali Bogu hvala,sanjaju svinje o kokuruzu....evo jim ga na!
kakve li samo lazi...sta su radile biste toliko dugo????zasto su sve ovo vrijeme od kraja rata bile skrivene???
ne samo centar grada..na svim su semaforima i raskrsnicama,pred svim vecim trznim centrima,na svim vecim parkinzima..fuj,odvratno,ruzno..
imaju li glavu
Zašto Behmen ne ocisti ferhadiju i ostale uluce u gradu od prosjaka i ulicnih prodavaca!!??
@PA KAD CEMO ONDA AUTOPUT DOBITI... Kad dobijes i novogodisnji paketic od Dedamraza
SUPER!
ZA OVO JE TREBALO 15 GODINA...EEEEEEEEEE...PA KAD CEMO ONDA AUTOPUT DOBITI...