Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto mi u zadnje vrijeme odnosi između Čovića i pobratima mu Duduka nisu baš najbolji . . . Valja ovaj problemčić riješit . . .Jal 'vako, jal nako . , .
Neka pitaju sada Dragana Covica za pomoci..... auuu da, veliki Hrvatski "patrioti" iz HDZ-a su u krevetu sa SNSD-om i Dodikom. Eto vam saveza sa Srbima, 'ebali vas oni.
Hitler je napisao da su Srbi stoka koja se nekontrolisano razmnozava. Tu se takodjer zeznuo.
oni nešto da opstruiraju.....nemogu da biliv :)
Pa sta oni imaju da se pitaju oko Federacije? Hoce Covic sa njima da suruje? Izaberite komad zemlje i pravite je gdje hocete,
Vlasi su stvarno usrani do usiju. Koji su to sovinisti...
Ti si se biskupe ljubio sa vragom Dodikom na dan proslave nastanka genocidne tvorevine, ne kenjaj sad, ljigavče.
za ciji interes postoji HDZ ? ocito ne stoji iza Hrvata u Drvaru, a kanton u kome vladaju... to ti je isto ko da u Cazinu Dodik blokira izgradnu dzamije...pa Covic je Dodikov igrac,cak ako treba I na stetu samih Hrvata !!! e Covicu, stidi se guzice kad obraza nemas !!
dragi biskupe, nama je to jasno, ali da li Dragan Covic zna za ovo?
Boli njega k..., njemu su bitne pare sto dobija od Dicka Do.
Reci Draganu Čoviću, on ti sigurno može srediti .
Komarica je otišao dodiku po nekakvo odličje,sebi taj luksuz nije smio dozvoliti
Yebo te, jest ovaj Tolimir blentovina... Pa da je imalo pametan bio rokn'o bi sam sebe onog trena kad je vidio da je rat izgubio ...!!!
ono sto je poruseno, treba da se ponovo izgradi, tu politika nema sta traziti.
Ne bi se mijesao medu vas :)
Katolicka crkva u Drvaru :-)
Smirite se, ujke :-) Nebeska kazna vam je zagarantovana (zagarantirana), a i ovozemaljska vam se smijesi, izrodi ljudski. Vi ste svoji na svome samo na vjecnoj vatri kod vaseg gazde Antihrista. U Drvaru ste uljezi i nerado vidjeni gosti :-)
Da, Katolička crkva u Drvaru, što je tebi tu čudno?! Do 1941. godine, u Drvaru i okolnim selima živjelo je cca 2000 Hrvata. Ali su Srbi te godine u samome gradu Drvaru ubili 300 Hrvata, u selu Krnjeuši 130 Hrvata, a ostatak, što nisu pobili, to su protjerali.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)