Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi i on i njegove kamere završile u vodi 😂😂😂
Jeko ovaj GILF ? :D
Sad se skonta ovo je ona što je glumila u Alo Alo...
Keep Britain tidy
uh kad se sjetim vicki michelle mmm
Što je najgore naš narod pazi kako šta radi kad su u inostranstvu...Da je kojim slučajem ostao u Bosni, bacao bi papir od pite na sred ulice i smeće bi bacao u rijeku jer MOŽE
kako ja razumijem on je vrlo dobar u pisanju kazni,ma salim se ali ga tako dodje. Inace cestitka
Iskrene čestitke Amiru 👏🏻👏🏻 ... čuvali smo našu kraljicu Unu🌹❤️, naš biser, naš ponos koji nam je priroda majka poklonila... nadam se da će i oni,koji danas tamo zive,slijediti i cijeniti u istom smislu i bolje... priroda je naš najbolji i najvrijedniji prijatelj, kojeg mi ljudske karikature najmanje poštujemo i cijenimo. ... čast izuzecima.
Svi nas u Svijetu cijene osim naših domaćih, ali razumijem ih, njima najviše odgovaraju nepismeni ljudi sa nedostatkom mozga i manjkom uma, koji su im lojalni, poslušni i podobni.
pametan lik