Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos prije primanja islama, tada su se zvali kristjani, patareni, bogumili i bosnjani, pa po islamizaciji bosnjaci, stalno su bili jagnje za klanje. To im se evo dogadja i danas u nase vrijeme. Kada ce bosnjanin, jednom za uvijek staviti tacku na svoju naivnost i kazati stop. Od ovog dana ce vaziti i to za uvijek -OKO za OKO, ZUB za ZUB. Kada ce ta glupa politika pojedinacna, ali vremenom prerasta i u kolektivnu, jednom za uvijek, prestati misliti samo na bjekstvo? KADA?
To što su nam uradili u Srebrenici NIKADA nećemo prestati pominjati,a one koji su to radili i tvorevinu koja je na taj način nastala NAVIJEK progoniti,nemisliš valjda da će Bošnjačko Muslimanski narod sve to zaboraviti.Svakako da genocidna tvorevina nemože nikada biti mirna zbog nastanka na zlu i nesreći Bošnjačkog naroda. Sa genocidnom tvorevinom nema nikakve veze pošten Srpski narod kojeg niko ne mrzi,ti što vežeš genocidnu tvorevinu sa srpskim narodom je druga priča,nestankom genocidne tvorevine neće nestati srpskog naroda. Mržnja prema genocidnoj tvorevini je beskonačna,to se slažem.
i onda radmanovic palamudi o pomirenju i smirivanju tenzija!!!! GENOCID U SREBRENICI NIKAD NECEMO ZABORAVITI I SVAKI POKUSAJ OMALOVAZAVANJA TOG GENOCIDA TREBA BITI GRUBO USTAVLJEN VEC NA STARTU!!!!
Jovicicu, trebas se upitati sto je \"to jednostavno tako\". Ispade da je cijela RS samo slegnula ramenima, ni trepnuvsi kad je pobijeno na hiljade ljudi u jednom danu. I tebi je to \"jednostavno tako\"? Majmune jedan glupi, stignuce vas Bozja kazna za sva zlodjela koja ste napravili!
cuj beskonacna mrznja. tebi sto prvo padne napamet i napises.
JA BI RADIJE RUKU SEBI ODSJEKO NEGO ZABORAVIO STA SE DESILO SREBRENICANIMA. to se uvjek mora spominjati jer je to nasa duznost. ja znam da to srbe boli. tesko je prihvatiti da je neko u njihovo ime pocinio takav zlocin, tako da ih donekle i razumijem sto sve to pokusavaju da prikazu kao politiziranje. naravno da politicari koriste takve stvari za vlastitu promociju. to je njihov poso
Kako vas vise nije stid? Sto ne ostavite mrtve da pocivaju? Vise od decenije manipulisete sa njihovom nesrecom, ostvarujete svoje sitno-seljacke interese i sirite mrznju, nahuskani od strane vladajuce Cericeve\"ergele\" koja na taj nacin cuva vlast.. Gori ste zlocinci od onih koji su ih pobili... U Drugom svjetskom ratu je pobijeno skoro dva miliona Srba i to kamama i maljevima, 99% civila..Srbi su pokopali su svoje mrtve ono malo sto su nasli, oprostili zlocincima, a vi kuknjavite vise od decenije nad nekoliko hiljada mrtvih, pljuvajuci po cijelom srpskom narodu..Fuj, a govorite o suzivot..Zivot sa Muslimanima je moguc, ali sa vama NIKAD... VI STE NAJBOLJI CUVARI SRPSKE JER VAS MRZNJA JE BESKONACNA...
Odvojite se od RS pa radite šta hoćete. Dok ste u savezu sa RS znajte da ćete se pitati koliko i mi.
Ovoj ga je reis ceric dobro zaprdio
Sramota je svih politicara u Bosni i Hercegovini da ovo nije usvojeno!Genocidna krvolocka fasisticka misao i plan za unistenje Bosne i Hercegovine jos nije mrtav!Dokaz je ova sramna i nepravedan odluka! BiH4EVER!
SRAMOTA!!! pa zar je moguce da cijela Europa obiljezava ovaj dan, a Bosna ne?! bez obzira na to SREBRENICO MI SMO UZ TEBE!!!
Lijepo je rekao Slavko Jovičić, zaista.
Mir, mir, mir, niko nije kriv...
tuga, tuga i tuga