Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A izvršioci i pomagači genocida se šetkaju i primaju penziju iz državnih para...
To je tebi važno, a što terorista hoda ulicom nema veze.
Koga je Bilal teroriziro...nagovarao neke da idu u glupi ISIL,koji su samo ubijali muslimane,ISIL nije teroriziro niti jednog Jevreja niti kršćanina,samo muslimane po Siriji,Libiji,Iraku..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAPSITE ČETNIKE PO ERESU KOJI NEGIRAJU GENOCID, PJEVAJU FAŠISTIČKE PJESME, POZIVAJU NA RAT, A PUSTITE BILALA NA SLOBODU ‼️💪🇧🇦⚜️☪️
Hapsite ustaše u Mostaru koji napadaju djecu, žene, pa kad ih naši izudaraju kmeče ‼️
Pa Bilal nije ratovo za Bosnu konju covjek je potico na ratu u Siriji i terorizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brada na sve strane.. ja ga ne bih pustila nikada
sve je to u redu . Ali kako ratni zlocinac ubio 50 ljudi . odlezi 2/3 zatvora i na slobodi . .i kad se sabere bio u zatvoru 10 godina .
Intelektualac par exellence.
moj komšija Bilal, ljudina i gromada od čovjeka. Brz povratak u svoju krajinu, a hasumi nek krepaju u smrdljiva i lajava ih usta ebem.
Tito je za Kraljevinu Jugoslaviju bio terorista i zatvorenik. Pa je taj Tito postao odličan predsjednik. Alija je bio isto terorista i zatvorenik. Pa je Alija postao odličan predsjednik. Bilal je za ovu državu terorista i zatvorenik. Izgleda da je završio školu za predsjednika odličnom ocjenom. Vrijeme je najbolji pokazatelj.
Patriota... Jbm.....
ciji je ovaj , nas ili vas? pitam zbog brade...
Komotno mu produžite još 7 da se ne zamarate novim suđenjem jer će opet ubrzo doći
Citam komentare i ibretim se koja mrznja izbija iz ovih kvazi finih ljudi, koje licemjerstvo. To bi bilo, ubilo, familiju, djecu spominju, to bi obrijalo covjeka.. A ko fol fina gradska raja, demokrate... Kad bi im se samo prilika ukazala, to bi bilo ljude samo ako im se frizura ne svidi, a kamoli sta drugo
to je onaj iz stranke NOOOORD ZNOOO!
Odmah ga na TV uposlit, u inat. hahahaha
quo vadis bilale? - - kod jaBismile u maoču.
https://www.globalresearch.ca/mass-murder-3486-deaths-us-following-covid-injections-4-months-more-vaccine-deaths-recorded-than-the-past-15-years-combined/5743503
ccc
saaamoo jos sehadet da mi jeeee