Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene cestitke i zelje za jos vecim uspjesima.Bilo je krajnje vrijeme za odlicno medicinsko osoblje dobije kvalitetan prostor,naravno i pacijenti JZUUKC Tuzla
Jadni pacijenti kad im se direktor bavi politikom umesto da brine o zdravlju. Na zalost drug direktor nikada nije obracao mnogo paznje na pacijente uvijek su mu neke druge stavri bile prioretnije. Na moje veliko razacarenje da su moje nekadasnje kolege zaboarvile ono sto su izrekle po zavrsetku fakulteta u Tuzli, zaboravili su HIPOKRATOVU zakletvu.
@SRB-IN Dzabe pricas ovim Buhuhusnjaci ne dopire nista do mozga. Koliko ih necemo, tolko se lepe, abnormalno.
u Republici Srpskoj nema i nece vise nikad nista biti bosnjacko i nema tog suda (te sile) koji moze volju srpskog naroda gusiti ako Ustavni sud nastavi sa krsenjem Dejtonskog ustava...puno rizikuje...puno mi niciji teror necemo trpiti...za slobodu smo se borili protiv vecih ala i azdaja od Bosnjaka....
Prvi pacijenti će biti članovi Opštinskog odbora SNSD-a Bijeljina kad dočekaju 8. oktobar i priznaju da im je Mičić još jednom šukno.
tako ce ij i lijeciti,vradžbinama :)
Е сад потурице, саберите шта је у току ове календарске године отворено у Српској, а шта у филџанистану.
E sad znamo gdje je Siđo i šta on radi
Primit će ih , ali možda a lijećiti teško jer iz fonda dobijaju pare tek toliko da se pokriju plate i rezije a za hranu lijekove i dijagnostiku dugovi još i iz 2007. kao i u ostalim bolnicama RS .
sveti vračevi? a konja braćo moja mila..
tpuno besplatno http://adf.ly/AzjVb