Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao velika vijest što je neki profesor iz Bihaća primao mito, tačno na naslovnu je stavili. Svaki dan hiljade policajaca, inspektora i političara primaju mito u ovoj državi.
Zrno po zrno - pogača. Mora se odnekud krenuti.
Slažem se. Nek počnu čistiti pa kako god. Valjda će jednom i do ovih sa vrha doći.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
citaj: zamjerio se stranci
Kod njega imam dvicu ja proso ljudinoooo wuuuuu radi u mojoj skoli
Osramoti porodicu radi 200 maraka. Doduse, njega su uhvatili, a nemamo pojma koliko li je jos takvih... vjerovatno mnogo. Raznih struka.
Mahmut Jusufovic -Mase dobar covjek, dobar profesor...Ovo je cista izmisljotina nekog ucenika prije tri god.isto ga neki ucenik prijavio da je uzimao mito pa se na kraju nista nije dokazalo,ova danasnja djeca su katastrofa.Mase je profesor kod kojega kad dobijes dvicu moras biti ponosan na sebe, kod njega stvarno moras znati...
Veca vijest bi bila da ste objavili nekog profesora koji ne prima mito da se narod ibreti. Na ovo su ljudi vec navikli.
i takva osoba koja prodje na stelu ce sutra nekog da operise u operacionoj sali sa znanjem ravnoj nuli,nisam doktor al se nebi nikad usudila da radim taj posao bez znanja i da time ugrozim ljudski zivot
@rarara oni su izumili medicinu,da nije njih medicina nebi postojala nit bi se culo za taj pojam
Nije izdao fiskalni račun ...pa zato...
"popularni" Maše,30 i neku godinu poznat u Bihaću po tome....pa bilo je i vrijeme
vjerovatno kontra stranka, pa su ga zrtvovali :) prinjeli ga stvoritelju
kome mi svoju djecu saljemo u skolu...........cccccccccccccccccccc
Moj Mahmute, pade za dvije stoje. Ima ona prnuo Mahmut nemože se dahnut, sad je stvarno prnuo da izvneš
Šta je odbjeglim policijskim komesarom Ramom ? JAvljal se razglednicom pođahkad ? A dotle hapsi profesora, ebi tu je na dohvatu pravde, A i nije policajac :)))))
ne prodaji se HAJVANU