Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što se tiče HVO-a Bihać sve je jasno i sve se zna osim tko je,zašto i po čijem nalogu ubio generala Vladu Šantića
Majmune molim te da ubuduće ne odgovaraš na moje komentare
skutorcine prljave da nije bilo 5 korpusa danas bi vam Vucic otvarao sezonu u srpskom Zadru
Ja bi da mi neki Bošnjo objasni kako je on doživio rat u Hrvatskoj 1991.? Selo Ravno sravnjeno sa zemljom, Vukovar potpuno razrušen, tenkovi se ukopavaju iznad Sarajeva. Šta ste mislili, da će Srbi raditi veliku srbiju bez BiH u kojoj ih je 33%, a šta su po HR radili, a bilo ih 12%. Ima li ikakav suvisao, logičan, razuman argument? I onda su Hrvati zabili nož u leđa, a šutili ste dok se Hrvatska razarala sa teritorija BiH.
Samo jedno pitanje-sto ce ti Knindza kao nickname?
@Hamidaga mali bosnjo zna pravopis
Evo zore. Ništa bez HOS-BiH. I niko nas nevoli, ni hrvati ni bošnjaci. E moj Kraljeviću...kako smo ih samo tjerali
nije istina da su armija i hvo samo u bihacu imali dobre odnose. znam da su vecinom bili na istoj strani a da ne govorim o tuzli i TK gdje su isli rame uz rame protiv cetnika. kad je doslo do sukoba najveci politicar u istoriji BiH, Selim Bešlagić, na Husinu je dogovorio sa komandom hvo-a da samo ostave oruzije dok sukob ne prestane. tako smo mogli u tuzli gledat ljude u uniformi hvo-a kako piju kafu i cekaju da se vrate na ratiste i bore protiv četalja. al tuzla je drugi svemir za sve ostale u BiH. pa mi smo u sklopu armije imali srpski odred "sveti sava" koji je dobro j*bao majku cetnicima
svaka cast ali HVO Kiseljak,Busovaca,Vitez,Livno...-najveci izdajnici!
Ne,izdali sunarodnjake,radili sve ono sta je i agresor. Drugim rijecima,ubijali,silovali,pljackali
Moja Armija,u kojoj su usput bili i drugi a ne samo "muslimancine",branili su se,i tebe i mene
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POZNAT MUP KS / SVAKA CAST ZA KOMENTAR TAKO JE
profesionalizam novinarski cak neznaju ni ime pukovnije napisat .. 101. pukovnija "Ante Knežević-Krpe"