Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi građani BIH, šta to pričate, besmislice. Država BIH ima nadležna ministarstva koja provode i nadgledaju svako terorističko kretanje u BIH u saradnji sa vladom USA, napominjem ova ministarstva su na nivou države: MINISTARSTVO SIGURNOSTI I ODBRANE, osnovana Zakonima, izglasanim legalno u parlamentarnoj proceduri sva tri kons. naroda. Možda se nekome neće sviđati ta činjenica, koja je pravno utemeljena, zatim možda da ne obavljaju svoju djelatnost na najbolji načiin itd. Pa se nađu opet mudre glave koje pišu o nekim samozvanim bradatim strašilima, koje nikad prije nismo ni vidjeli niti upoznali da postoji veza i umiješanost države koja možda to toleriše. Izvinjavam se možda je to neki vic, halooooo, gdje je izvedena koja teroristička akcija, a kakvim ljudima pričamo, o kriminalcima koji su dobili državljanstva krijući se od kriminaliteta u svojim matičnim državama, pa pokušavaju da se možda i terorizmom bave, većina ih je u IMIGRACIONOM centru i hvala Bogu da je tako !!!
mi srbende smo vlasi i nemojte nas ponižavat, jer smo več toliko poniženi da u svjetu od sramote nesmijemo ni reči šta smo jer kad rečemo smrd oni odmah skontaju a to su te smrdljivice i genocidasi pa zato vas molimo da nas zovete bilo kako samo ne srb
BiH zasluzuje da se raspadne !!!
Turci neće vam trebati vize za Somaliju ustvari Somalilend, Avganistan, Tursku,Jemen, i da nezaboravim Gvantanamo.
najveci ratni zlocinac svih vremena u regiji ratko ladic pije svakodnevnu kafu s tadicem i jeremicm,on im je savjetnik u borbi protiv srpskog terorizma,posto je srpski terorizam najveci na svjetu oni se bore protiv srbskog terorizma u cacku i kraljevu,ratko mladic kaze da su oni jos gori od njega pa savjetuje tadica i jeremica da se kraljevo i raska dignu u vazduh zajedno s cackom,kazu da su se izeegla cudna sorta ubica,srbin tetovirano na celu a u ustima kama,naostrena i ogromna,kazu to je za buduca klanja evropljana,,jer cilj je srbima klat do londona.
Bošnjaci u BiH pozvani na džihad Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\".
mi Srbi smo najbolji u svemu tako i u terorizmu. Jovandeka Pantelija. Brrumm brrrum poreni kombajn Savo
@Vijesti, tebe je neko dobro platio da ocrnis Bosnu i Hercegovinu. Aki samo za infromaciju: Najveci Teroristi, krvoloci, ubice 20 vijeka na Balkanu su dokazano Srbi. (Dokaza koliko hoces, cak i Video) pa ti sada pisi i lazi dalje. MI Srbi smo majstori u lazima, zar ne rece jednom Dobrica Cosic... P.S. Svim postenim Srbima izvinjenje.
SRPSKA SMDLJIVA CIGANCAD !!! Fuj ..... Gatide mi se .....Stoka...
Ovaj Inzko je kao Komsic. Samo prica ono sto Sarajevo zeli da cuje, a ne ono sto je realno. I pricace tako dok ne dovedu novog klovna, novog anonimusa, evropskog cinovnika koji ce umisliti da je bosanski imperator.
sipa 05.01.2010. u 11:52 @@vijesti ovo salje spiric licno samo za vasu informaciju. Izgleda da ga je \"sipa\" otkrila
vijesti se negdje zagubio, hahaha:)
\"Željko Kopanja, da li ce biti ukinuta RS\" ovo su rijeci Zeljka Kopanje i kak zavrzi Zeljko,srpski terorista mu postavi bombu ZA TO su srbi najveca teroroa i teroristii na svijetu!NEK se zna! kukaju mi smo zrtveeee help zrtveeee a nema gorih gondamentalista i terorista od srba,ubise anu lindt onakvu gospodju i covjeka i na kraju kazu ma to bijo neki poremecen srbin,a taj srbin terorista koliko ima para u banci i na kraju ce zivjet na havajima i opet zrtve,he srbi srbi ko vas nezna?
naravno da zasluzuje bezvizni rezim cim ispuni uslove koji su stavljeni pred nju... sad do koga je...
Ono što vlast RS uporno odbijaju da prihvate jesu principi na kojima počivaju sva demokratska društva modernog svijeta. Upornim laganjem i sijanjem straha tamo gdje nema razloga za strahove, njihov cilj i dalje je samo jedan, a to je sačuvati još koji dan kontrolu nad policijom zarad zaštite državnih i paradržavnih kriminalnih struktura. Njihov cilj nije da sačuvaju dejtonsku strukturu BiH, a samim tim i RS, kako to lažno predstavljaju javnosti. Naprotiv. Krajnji rezultat takve politike upravo po RS mogao bi da bude koban. Vremena je ostalo malo..