Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Hrvatskom pucanstvu Hercegovine, vas stolni Zeljko Komsic
@pitam samo mi bar imamo zastavu države kakva god da je naša je a ti jado imaš repliku zastave susjedne države
Pa blize domu Istra...koliko je samo Italijana i Njemaca postalo Hrvat i osjecaju se u prvom redu Hrvati. Samo vi u ovoj Bosni (vise u Hercegovini) ne kontate. Plemensko razmisljanje. Drugi su davno prestali misliti kao vi. Ti voli svoje porijeklo i Hrvatsku, to je sasvim ok, i ja volim Hrvatsku, ali ti na 1. mjesto treba doci Bosna, koja ima btw pravu zastavu staru stoljecima, samo je vi ne-duhovni Bosanci ne priznajete. A himne su nesto prilicno mlado na Balkanu zato sto smo bili kolonizirani, od Turske, AU ili pod Srpskom opresijom u Yu.
Ostali Europljani su postali dio naroda svoje zemlje koja je dobila novo ime. Naprimjer porijeklom Nizozemci u Kleveland su danas 100 % Njemci, Prijeklom Slavensko stanovnistvo Njemacke, ne nazivaju sebe Poljacima, vec Njemcima. Porijeklom Nizozemci u Calais na 1. mjesto stavljaju svoju domovinu Francusku i Francuski identitet, Francuski jezik, tek onda priznavaju porijeklo Nizozemsko i Nizozemski dialect, koji daleko ne svi govore.
Da granice su se mjenjale, i vi niste zaboravili tko ste. Sirom Europe su se granice mjenjale ali nitko sem Balkanaca ne prihvaca svoju novu drzavu za domovinu, posto ti zelio ili ne, BiH je tvoja domovina, ne Hrvatska.
sa-x sucks
Vidim da brkaš pojmove, jedno je nastaniti se, a druga stvar je oformiti banovinu, kraljevinu, državu... Samo mi je žao što sam spao na tvoj nivo. Jer psovka ili ponižavanje na kraju rečenice odaju sugovornika koji nema dovoljno argumenata za raspravu, zato ću ovaj put ostati suzdržan.
ko o čemu kur.va o poštenju. e, tako i ti o postojanju. kako ono bi? od stoljeća sedmog? ma šta sedmog, prvo vi, hercegovački \'rvati, pa amebe
Vidim da si tražio pravopisne greške(uopće nisam imao namjeru ni biti pravopisno točan, jer svi čitaju značenje napisanog) s obzirom da nisi mogao disargumentirati moje navode, stoga ti ovaj tekst prilažem pravopisno točan. A da sam ja papak, to možeš samo sanjat. A ako ćemo već o pravopisu, \"ne znas\" se piše \"ne znaš\", zadojena \"multietnična\" papčino ili papćino(ne znam \"bosanski\").
NE ZNAS se pise odvojeno, a neznati i neznate zajedno. Dakle, ne znas.
Gdje nam je to Cro, ali onaj pravi majorizirani?
Kad prvo naucis da se \"NEZNATE\" pise ODVOJENO onda se javi i palamudi o zastavama, himnama, granicama, narodima itd! OK papak?
Bandite štrase
Vasa zastava je nametnuta od strane EU prije par godina, dok hrvatska zastava, odnosno grb(sto vi neznate za taj pojam), najstariji primjer datira iz 1495...a za himnu da i ne govorimo(1835.), a vasa također prije par godina smisljena, tj prepisana melodija...i treća stvar, većina vas ne razlikuje pojam država/domovina(dvije razlicite stvari)... granice su se kroz povijest mjenjale(vidim da to pola vas ne shvaća),tako da su u novijoj povjesti hrvati dobili novu drzavu(bih), ali nisu izgubili svoj identitet(zastava,grb,domovina...), a što se za vas ne može reći...
Ja bolesnika komentatora, pa ima li itko normalan da napiše komentar? :-( Živjela BiH, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija itd. u inat ovim nacionalistima što se iživljavaju preko komentara!!!
I dalje nas ne obavještavaju o poskupljenju struje za 47,4 %.
moja mama je prasica :\'(