Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nitko ništa nije pitao
pa? sklonicete ipak taj otpad.
Period poluraspada obicne plasticne flase kole zakopane u zemlju iznosi oko 500 godina....a da ne govorimo o materijama koje mogu eventualno napraviti kontamicione probleme do kijametskog dana sa posljedicama koje se ne mogu ni sagledati.....ali rastalice se vec oni, kada ova vijest ne bude u žiži javnosti, naći će oni mjesto gdje će to trehnuti bez obzira na posljedice
Pozdrav iz Sutorine.
Nismo mi u Bosni deponija gdje svako moze bacati sta hoce,ako smo sirotinja nismo smetljiste..
Nismo mi nista drug,mi smo samo ziranti za medjunarodne kredite od kojih uziva pogana seoska stoka
"Sve na bh. diplomatiji koja treba zaštititi BiH." Ha hah ha. Najprostije moguće rečeno, na*ebali smo.
Sta vi pricate, sjetite se Nove Gvineje gdje ste vi ostavljali nuklearni otpad
svaka cast ... svoje nedaM,tudje necu
Ne vjerujem ocima ... BH nesto usaglasila :). Cudi me da Ivanic nije rekao: Srpski narod ne pristaje na ovo pa sta god da je :)