Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Kosovo???
Da li je ukinuta i za Maroko? Moze li mi neko odg?
Nadamo se i reciprocitetu,bar kod njih je lako. Kalifa samo naredi i u roku 24 sata eto i nama bezviznog za UAE. I oni vole malo pobjeci u hladnije krajeve ljeti,jer se temperatura penje i do 60C u plusu. E tada mi nastupamo Igman,Bjelasnica,i ostale prirodne ljepote nase Bosne i Hercegovine.
Blago nama.
heh da mi je zagrebati malo po pozadini ove" vazne odluk"e....Ko zna da cita samo ce mu se reci ko ne zna neka aplaudira ;)
Mora l' se u sve sumnjati i za tvoju informaciju Bahrein, Azerbejdzan i UAE su dosta dobro investicijski zastupljeni ovdje...
Ne sumnjam ja ni u sta. Samo sam realan i ponekad pogledam malo iza brijega da vidim sta se valja ;)