Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od viska ne boli glava. Nema prodaje i tacka Narode BiH cuvajte oruzje i odrzavajte ga propisno.. Obavezno sluzenje vojske vratiti... Ako je nekom potrebno oruzje onda smo to mi... Pozdrav domovini... PS Puska glavu cuva .........nista drugo ama bas nista i nigdje to zapamtite i recite djeci
Kad ga se riješimo opet cemo ga kupovati ponovo, jer je ovdje malo malo rat. Sad ce novi za jedno deset, dvadeset godina.
\"Inače, u vremenskom razdoblju od 1. januara 2007. do 31. marta ove godine izvršeno je 45 ubistava vatrenim oružjem, te više od 55 pokušaja ubistva. Vatrenim oružjem počinjeno je 27 kaznenih djela nanošenja teških tjelesnih povreda i 13 nanošenja lakih tjelesnih povreda. Također, izvršeno je više od 280 razbojništva i razbojničkih krađa uz upotrebu oružja.\" Razbojnici ce uvijek naci nacin da dodju do oruzja (vatrnekog ili hladnog).. Isto ovi gore podaci ne znace da ako predamo oruzje da nece vise biti oruzanih plackih i ubistava. oruzje treba sacuvati kad bude opet zatrebalo. Da nam ne bude opet kao u pvpm zadnjem ratu pa da nemamo. Kod nas narod brzo brate zaboravi, i svi misle ako je Eu ili NATO da nece vise biti rata. Sacekajmo 50 godina pa cemo vidjeti. Historijski gledano sve smo na manjem i manjem prostoru u zadnjih 100 godina. Ali to je druga tema. Uglavnom ne davati oruzje!
Samo naoruzan narod je garancija slobode na ovim prostorima. Ne prodajite oruzje u bescijenje i ne unistavajte ga. Tu postoje primjerci sa neprocjenjivom istorijskom vrijednoscu kao ovi sa gornje slike. Novi svjetski poredak razoruzava sve male narode i drzavice i podcinjava ih svojim potrebama.
@lloyd poshipu ga loma :)
ne kontam zasto ga se rjesavati kad ce ga uskoro trebati. treba unistiti genocidnu. znaci jos kupiti oruzja
Razoruzavaju nas pred novi pokooolj, samo sto ce ovaj put milioni poinuti...
Samo prodajite levati, kad fino prodate posjetit cemo vas i vase ukucane :))
eeeej moji bosanci...pa gdje cete unistavati oruzje, jeste normalni...nema tu viska- ugledajte se na ruse i amerikance. Tu ne postoji visak. Al ako vam vec ne treba, prodaj brate ili doniraj Palestincima, njima je potrebno. Kakvo unistavanje...to je kao \"imamo viska para, hajmo ih zapaliti\" ...
Ma ja \"unistavanje\" ili sporo ide preprodaja i sverc.Koliko ce ga samo zavrsiti na kosovu i sandzaku pitanje je sad. :)