Zbog lažnih azilanata
0
BiH sve dalje od vizne liberalizacije?
Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kakvim vi vizama pricate, pa to je samo za teroriste i islamofasiste. EU ih je puna i jos im samo fale ovi balkanski \"islamofasistikus domestikus balkanikus\". Nama iz Herceg-Bosne ne trebaju vize niti su ikada trebale :-)))
Yebo im ja mather fasisticku sta mi imamo sa albancima sa srbijom i makedonijom .samo izmisljaju gluposti koje ni retardiran nebi izmislio.....treba ih odjebathi jednom za svagda....i jos da dodam najebhem se svim srbima mathere genocidne sto vas Hitller nije potamanio koa gamad kad je imao sansu...na svijetu nema goreg naroda od chetnickih ghovana ....nabijem vam svetog savu na khurac....mozete samo da lajete i da nam phusite khurac... BIH4EVER!!!!
Ma sje.bati aerodrom i nema vise pedera da nam dolaze i seru sta hoce
umobolnici ste vi , od silne mrznje koju osjecate prema svakome . ni srbi ni hrvati iz bih nemaju njene bezvrijedne pasose , samo vi jadnici i smradovi koje svi gaze i sutaju . jadni ste muslimani da jadniji ne mozete biti . ogrezli u islamskom fasizmu .
Ove bolesnjake ni islamske zemlje nece, a kamoli evropa. Muslimancici, polozili ste!
Pa dragi Bosnjaci ja vam to vec tjednima ovdje govorim , nema sanse da vama i albancima ukinu vize , a vi me pljujete i lajete . takva vam je sudbina , nismo vam mi krivi sto pripadate toj i i kulturi i sto vas EU ne zeli . Lijep pozdrav .
ma jebes EU kuci je najbolje klepis 20 km. i na cevape i pivu,odvalis se ko konj.To nema nigdje u EU.
eh vlaska gamadi kad jednog dana presjecemo koridor al cemo ti se mame na.jebati, smrdi ti iz gubice od pokvarene slanine a ti bi u evropu djikane , mozes samo se provuci kroz muslimansku vjecito bosnu pa do srbadije, skim zivite sumski narode niko vise nece s vama, brisi sa sarajevskog portala tursko kopile
cigane katolicki portugalski mamicu ti jebem, pa sto ukinu vize srbiji i makedoniji krst ti j.ebem , cuj zbog azilanata sa juga srbije i makedonije,
treba prvo presuditi islamskom vidji al-kaide za bosnu, pa tek onda za nekih 40-50 godina podnijeti zahtjev za ulazak u eu.
ODO JA ODMAH ZA BELGIJU.
što se bolan,pošteni i pametni bošnjaci nervirate zbog vještačke tvorevine eu,pa zar nije smiješno kad čuješ,rumuni ,bugari,slovaci,ciprani u eu,sve sama ciganija,raspašće se ta eu,ja vam garantujem,dont sikiriki,moji pošteni bošnjaci,mi smo za te pederčine gospoda,neka dođu na naše teritorije,da vide život,dont sikiriki.
šta vrijedi grčkoj što je u eu
Joj jarani ba, sta ce nam Evropa, evo ja po Heatrow-u trazim kofer 7 dana, kaje nemere ga nadju, a jos mi nana vezala zelenu maramu oko rucke da ga mognem poznati. Sva sreca pa mi nana u ruksak ubacila minerluka da imam jest dok cekam kofer...
Kada citam ove komentare, stvarno ne cudi sto se kaze u vicevima - glupi bosanac, ovi bolesnjaci ili moshnjaci su najidiotskiji narod na svijetu. Pa kada su vam svi ti sto ste ih nabrajali PRIJATELJI - zasto onda BiH drzavljanima za sve te zemlje - Iran/UAE/Sudijsku Arabiju/Pakistan/Libiju treba viza?! Jedino za Tursku ne treba, e cobani jedni, nigdje vi sa tih 24% BiH necete mrdnuti... Pozdrav iz cetniteta...